Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Славия попари Черноморец и го изхвърли от елита
Автор: Екип Burgas24.bg 19:23 / 08.05.2014Коментари (3)2167
Славия победи с 1:0 Черноморец в среща от 38-ия кръг на "А" група. Бургазлии се нуждаеха от задължителна победа в София, за да запазят макар и минимални шансове за оставане в елита, а загубата означава, че "акулите" изпадат директно във втория ешелон на България.

"Белите" започнаха агресивно мача и още в 6-ата минута успяха да поведат чрез Радослав Василев. Нападателят се разписа от бялата точка, за нарушение срещу Галин Иванов.

Преди гола домакините на два пъти уцелиха гредите. Първо Галин Иванов в 3-ата минута бе оставен абсолютно сам на метри от вратата и засече атрактивно топката от въздуха, но ударът му попадна в напречната греда. Малко след това Траян Траянов бе на крачка да си забие ефектен автогол. След центриране от фаул на Чавдар Янков, играчът на "акулите" отклони топката с глава, която полетя право към собствената му врата. За негов късмет гредата се оказа верен помощник на Живкович и гол не падна.

Бургазлии все пак отговориха с гол в края на първата част на Бекое, но Христо Ристосков отмени попадението на играча в "синьо" заради игра с ръка.

Втората част започна с голово положение пред вратата на Славия, но Фонсека пропусна да се разпише останал очи в очи с Георги Петков. 

В 72-ата минута Черноморец пропусна нова сериозна възможност. Първо Петков спаси опасен удар от дистанция, след което отрази и добавката на Милчо Ангелов.

До края Черноморец направи всякакви опити за достигането на гол във вратата на домакините, но играчите на Милен Радуканов устискаха и успяха да си гарантират оставането в "А" група с победата и през следващия сезон.

Още по темата: общо новини по темата: 8
08.05.2014
08.05.2014
08.05.2014
08.05.2014
08.05.2014
07.05.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
сбогом сини к**ви!!!!! плана Нафтекс на митко събеф проработи с пълна сила и при ПСФКто жалко че ви трябваха 10 години за да го разберете, жалко и за футбола в Бургас и жалко за двата стадиона в Бургас ама на кой му пука нали Балъкоф получаваше по 50 000 заплата на месец, апък събеф изпра мръсните пари КО ТИ ПУКА ВЕ ЛЕК ЗА ФУТБОЛ И ЗА СТАДИОНИ да го духа черноморец НЕФТОХИМИК Е ИСТИНСКИЯ ОТБОР НА БУРГАС!
+3
 
 
Хайде скачайте в тигана рибки искам само едно нещо да ви кажа това изпадане на шарана в Б група означава края на ч-ц !!!!!!!! сбогом сини акули вашия отбор отдавна беше закрит от футболната карта на България а сега и отбора който припознахте също ще бъде закрит защото сте шматки и защото сте 20 човека и защото играхте с лиценза на ВИХЪР АЙТОС България няма нужда от вас к*р ЗА ШАРАНА ;)))))
+3
 
 
Хайде таранки вмирисани, отивате там където ви е мястото. И не визирам Б група, а небитието. Всичко изкуствено си има кратък срок на годност. Вие даже много издържахте!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: