Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Яни Пехливанов на линия за мача с Пирин Гоце Делчев
Автор: Екип Burgas24.bg 14:27 / 23.04.2014Коментари (0)1323
©
Въпреки, че шансовете на "акулите" за оставане в групата намаляват с всеки изминал кръг, надеждата за благоприятен изход е все още жива

"Акулите" на Димитър Димитров ще изиграят в края на седмицата поредния си мач с надеждата за спасения в "А" група. Въпреки, че шансовете намаляват с всеки изминал кръг, надеждата за благоприятен изход е все още жива. Поне на теория Черноморец все още може да се спаси, но това вече не зависи само от него. Като прибавим към това и факта, че на няколко пъти досега треньорът на акулите в прав текст обяви, че някои от мачовете са "приятелски" то може да се заключи, че наистина до края бургазлии ще играят единствено за своята чест.

Добрите новини от лагера на тима са, че наказанията на футболистите изтекоха, а двама от контузените ще бъдат на линия за мача с Пирин Гоце Делчев в края на седмицата. Талантливият защитник Яни Пехливанов, вече започва да се натоварва наравно с останалите и няма да е учудващо, ако в събота се появи на терена за "акулите". Той се контузи срещу ЦСКА в края на февруари и провеждаше активно лечение.

Според лекарския щаб на Черноморец, централният защитник вече е добре и е само въпрос на време и моментна форма, за да се завърне в игра.Пехливанов тренира със своите съотборници от 5 дни, но все още не е готов за пълни 90 минути.

Друг титуляр в схемата на Херо също вече ще може да участва в двубоите на своя отбор. Траян Траянов също ще бъде на разположение на спортно - техническия щаб на бурзгазлии за предстоящото домакинство. Гологлавият бранител пропусна последните два мача на своя тим заради травма в коляното, а в допълнение изтърпя и наказание от натрупани картони. Той се завърна на терена още през изминалия, междинен кръг при победата на Черноморец в Любимец с 0:4. Милен Гамаков и Крум Стоянов, които пропуснаха последната среща на своя тим в Любимец, поради контузии вече са на разположение на Димитър Димитров и ще бъдат включени в групата за предстоящият сблъсък с тима на Пирин. В лазарета остава Лъчезар Балтанов.

През седмицата "акулите" ще се готвят, както обикновено на терените на базата край Сарафово, а двубоят с Пирин Гоце Делчев е нa 26 aприл /събота/ от 19:00 часа на стадион "Лазур".

Още по темата: общо новини по темата: 4
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
22.04.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: