Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик падна с 0:2 от Локо Сф
Автор: Екип Burgas24.bg 17:42 / 21.03.2014Коментари (2)2933
© Bulphoto
Нефтохимик падна с 0:2 от Локомотив София в първия мач от 28-ия кръг на "А" група. И двете попадения за "железничарите" вкара Димитър Илиев

След равностойно първо полувреме без голови положения, двата тима предоставиха сравнително добри втори 45 минути в Несебър. 

Димитър Илиев изведе столичани напред четвърт час преди края. Нападателят се оказа най-съобразителен в наказателното поле след едно меле и отблизо откри. Само 5 минути след това Илиев вкара нов гол във вратата на бургазлии. Този път се разписа с много красив гол с плонж след центриране на Маркиньос за крайното 0:2. 

С победата Локо Сф събра актив от 37 пункта.Нефтохимик остава последен в класирането с 12 точки.

Нефтохимик - Локо Сф 0:2
0:1 Илиев 75
0:2 Илиев 79

Нефтохимик: Георгиев, Лефтеров, Жеков, Г. Петков, Ю. Иванов, Ив. Янев, Костов, К. Янев-кап., Димов, Ж. Петков, Божинов /Колев, Орачев, Мечев, Е. Димитров, Добревски, Манев, Петров/

Локо Сф: Митрев, Бранеков, Хаджиев, Гаров, И. Иванов, Махамат, Маркиньос-кап., Д. Илиев, Раул, Трифонов, Елтон /Галев, Писаров, Джиби, Цанков, Гаел, Генов, Тайдер/

Още по темата: общо новини по темата: 1
21.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Аз по-явно симулиран мач не бях гледал. Локото въобще не им се играеше и не се напъваха, но наще имаха друга идея за изхода на мача. Не може, когато противниковия отбор атакува, защитата ти да се изтегля към центъра. Две минути преди първия гол го направиха това, но тогава удара на футболиста на Локомотив беше точно във вратаря и при следващата атака вече нямаше как да не вкарат. Също така залозите на живо бяха спрени 10 минути преди да падне първия гол. Явно е че закърпват бюджета с такива пародийни мачове.
0
 
 
Добре всичко е ясно НО ако все пак ще има отбор в Б група не е ли по добре да се вземе МОЖЕЩ ,ЗНАЕЩ тренер а не ФАРА - егати по не правилен футбол никога не сме играли . Тотален провал от треньорски решения . Абе стига бе ДЖАМБАЗОВ взимайте ТРЕНЬОР стига с тези социални експерименти . Стига сте се учили на гърба на НЕФТОХИМИК . Стига с това пари няма , база няма играчи няма , нищо няма . То като го има всичко това никой от вас няма да ни трябва . И да престане да се изказва оня дебелия ПАЛЯК щото е неподготвен . САМО НЕФТОХИМИК до гроб.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: