Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Ботев победи с 4:0 Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 17:55 / 05.10.2013Коментари (32)2813
Ботев постигна очаквана победа с 4:0 срещу Нефтохимик и така продължава да диша зад врата на шампиона Лудогорец. След победата днес "канарчетата" са на точка пред шампиона на България, но и с мач повече от разградчани.

На стадион "Христо Ботев" "жълто-черните" доминираха над своя противник през целия двубой и логично се поздравиха с победата след неговия край.

Голмайсторът на пловдивчани Абел Анисе вкара първия гол в мача в 26-ата минута. Мадагаскарецът се възползва от брилянтен пас на Вандер Виейра, който с отиграването си матира зашитата на бургазлии и за останалия сам срещу Петър Денчев играч в "жълто-черно" не бе проблем да мушне коженото кълбо във вратата.

Само минута по-късно Валери Домовчийски пропусна да удвои, след като ударът му не успя да намери очертанията на вратата. При този резултат се оттеглиха и двата тима на почивката.

През втората част картинката на мача не се промени. Ботев атакува, а Нефтохимик се бранеше в своята половина. В 56-ата минута Ромарио Кортзорг удвои преднината на пловдивчани, а десето по-късно Борис Галчев направи резултата класически. Халфът се разписа от пряк свободен удар не оставил шанс за проява на Денчев. Това е първи гол за Галчев от началото на сезона. 

В 79-ата минута Абел Анисе вкара втория си гол в мача след техничен изстрел в горния десен ъгъл на вратата за крайното 4:0.

Ботев - Нефтохимик 4:0

1:0 Анисе 26'
2:0 Ромарио'
3:0 Галчев'
4:0 Анисе'

Ботев: 1. Стаховяк, 11. Христов (к), 83. Спрокел (Джинич), 5. Грънчаров, 26. Енрике, 16. Иршак, 71. Галчев, 22. Ромарио (Сърмов), 10. Вандер, 17. Анисе, 15. Домовчийски (Костов);

Нефтохимик: 12. Денчев, 7. Лемперов, 4. Лефтеров, 69. Хашев, 74. Патев, 20. Иванов (Ангелов), 22. Цонков-к, 25. Чипев, 88. П. Димитров, 23. Заков, 11. Петков (Манев);

Още по темата: общо новини по темата: 10
07.10.2013
05.10.2013
05.10.2013
04.10.2013
04.10.2013
04.10.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Футболистите от Светкавица под ръководството на онези от ЕМУ играят на точен резултат за загуба .Трябва да се сезира комисията по етика и отдела за черно тото към МВР за тези игри. На терена се казва с колко гола трябва да се падне и кое полувреме колко гола трябва да се пуснат . В замяна на това футболистите получават възнаграждения за точния резултат от загубата . ЕТО ТОВА СА ЕМУ И СВЕТКАВИЦА .Те ни съсипаха и довършиха . Фенове ТОВА Е ИСТИНАТА стига сте се заблуждавали . И нашите футболисти са продажници .
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.10.2013 г.
+11
 
 
Ей, стана Анисе голаджия и това е-:) Много потенциал има във Вандер, много. Чакам само прекрасни игри от него. Като се върне и Ванката Цветков - ще шием наред! Боби Галчев много обича да вкарва такива голове, жалко че и Иршак не вкара оная топалка. Сега обаче мача в София е задължителен за победа, че разни отборчета ни дишат във врата. Ай, канарииии!
+14
 
 
Тази победа е очаквана от всички, едва ли някой се е съмнявал в нея. Но идва мач, сериозен поне според мен. Софийските буфери се напъват да влизат в" седмицата", и не ги бърка кой ще става шампион. Трябва да покажем на какво сме способни и да докажем на всички, че не сме само домакински отбор, а че имаме характер и сили да се преборим с всеки тим, който ни се опре.АЙ КАНАРИИИИИ, ПЛОВДИВ Е С ВАС!!!!!!!
0
 
 
радвам се за пловдивския футбол браво на канарите дано и ние днеска имаме успех в бургас ..... само локо :)
+8
 
 
Най - радващото от мача е възвръщането на добрата форма на Вандер и шоуто с финтове , през второто полувреме по десният фланг . А първото полувреме Ромарио се чувстваше доста не комфортно там и с изключение на класно вкарания гол , изигра слаб мач .
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.10.2013 г.
-33
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+18
 
 
абе салам къде гледа играта на Ботев като не го даваха по никоя телевизия.на стадиона ли беше.е с това вече ме събори
+20
 
 
Браво канарии на ходом не дадохме на Нафтата да направят удар!Вървим нагоре и така трябва,а когато се оправят и Цветков и Огнянов и Неделев да се надяваме,че ще запише още някой друг мач ще бъдем още по силни!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: