Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Нефтохимик с няколко промени в състава срещу Ботев
Автор: Екип Burgas24.bg 17:12 / 17.09.2013Коментари (8)2584
© Burgas24.bg
Нефтохимик проведе първата си тренировка за седмицата. Футболистите изслушаха разбора за мача от старши треньора Антон Спасов, който проведе и дълъг разговор с играчите. След това отборът проведе 90 минутно занимание на базата в Долно Езерово.

Единствено Николай Чипев не се включи в тренировката, а въртеше обиколки край терена. Халфът има леко разтежение, което най-вероятно ще го извади от двубоя за Купата с Ботев в сряда. Самият футболист обясни, че чувства леко напрежения в лявото бедро, което постепенно отшумява. Според лекарския щаб на нафтата, травмата ще отшуми до ден - два и няма да има проблеми, халфът да е на линия за мача с Лудогорец в неделя.

Кевин Колибали тренира с отбора и в отсъствието на наказания Ангел Йошев може да попадне в групата за мача. Такова е и положението с Антон Вергилов, който бе картотекиран в отбора, но бе изостанал с подготовката си. Играчът вече е напълно готов за игра и очаква официалния си дебют със зелената фланелка.

След мача с Черно море Спасов ще направи със сигурност промени в състава като даде възможност за изява и на други състезатели. Тази сутрин отборът проведе последно занимание в Бургас, а следобед футболистите заминават за Пловдив. На място е планирана тонизираща тренировка, а в деня на мача ще се проведе традиционната сутрешна разходка.

Още по темата: общо новини по темата: 71
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
19.05.2014
16.05.2014
16.05.2014
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.09.2013 г.
+4
 
 
Сега е момента да се опитаме поне да се сплотим като отбор. Няма значение, че повечето отбори ни превъзхождат многократно като финансови възможности, материални бази и спортни състави - сега е момента тези момчета да се научат да работят заедно и да сформират нещо като отбор. А това става не със страх какъвто показаха през последните мачове , а с пот и упоритост, каквато демонстрира публиката на отбора мач след мач.Очаквам днешният мач с надеждата, че на терена ще играят два отбора, а не един и дори и да загубим, защото шансовете определено ще са против нас, ще е след борба, а не след няколко коментара в интернет. Така ,че канари , при цялото ми уважение, спестете си психическите атаки - не сме от вчера ...и се гответе за битка. Ако тази вечер ви очаква победа - няма да е лесна.
+10
 
 
Най-нелепото е, че и срещу резервите на Ботев нямаме шанс. Но...ще ги подкрепяме докрай, рано или късно ще изгрее слънце и за Нефтохимик. Иначе да им е честита новата база, новостроящата трибуна и т.н. - това е пътя. САМО НАФТА!
на 17.09.2013 г.
+4
 
 
Никакъв шанс за Нафтата. Пожелавам им да се спасят от изпадане , но за купата срещу БОТЕВ да не си правят илюзии.
+10
 
 
Три тежки гостувания, които ще покажат дали отбора има желание за промяна. Успех Нафта!
на 17.09.2013 г.
+20
 
 
Надявам се да не ви е толкова лесно колкото си мислите. От десет години ни разкъсват на парчета, но още помни как се хапе ! Битката ще е неравностойна, но поне ще е срещу достоен отбор.
+12
 
 
Ай канари. Мачкайте. Нафтата са я закъса ли и трябва да ги ударим. Купата е жълто-черна.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: