Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Феновете изоставиха Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 09:41 / 16.09.2013Коментари (2)1572
© neftochimic.com
При загубата с 0:1 от Черно море в Търговище за първи път от началото на сезона привържениците на Нефтохимик не подкрепиха любимия си тим, пише "Тема Спорт". В предишните срещи феновете бяха неизменно до тима си и при визитата на ЦСКА около 300 души бяха на "Българска армия". При гостуването на Берое отново същата бройка фенове бе на стадиона под "Аязмото", но явно последните събития около Нефтохимик са отблъснали привържениците. 

В Търговище не присъства нито един фен на зелените, което потвърждава скритата война между феновете и ръководството на клуба. То се опита да свали напрежението с уволнението на Валерий Дамянов и назначаването на Антон Спасов, но привържениците на тима искат от Бургас да бъдат махнати и доведените от Дамянов играчи. Преди началото на сезона той взе седем футболисти от Светкавица, което доведе до освобождабането от клуба на много играчи, спечелили промоцията на Нефтохимик в А група. 

Първоначалното представяне на тима и победата в градското дерби над Черноморец тушира недоволството сред феновете, но четирите поредни загуби отприщиха гнева на запалянковците.
Още по темата: общо новини по темата: 11
14.09.2013
13.09.2013
12.09.2013
11.09.2013
11.09.2013
09.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 16.09.2013 г.
+3
 
 
Без феновете си Нефтохимик е нищо ! Това са хората, които възкресиха отбора, ако ръководството и футболистите не го разберат. Ако бездушната игра не спре. Ако не спрат съмненията за уговорени загуби - с Нефтохимик ще бъде свършено . По-добре да ни няма отколкото да сме позор !
+2
 
 
С тези футболисти,толкова за А група.Люта битка ще е за да не изпаднат.Даже Локо Сф имат някакъв изграден стил хората и постигат по-добри резултати :( Пирин и Нафтата в момента са най-зле от всички отбори.Дано нещата се променят,но аз лично не съм голям оптимист за бъдещето.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: