Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черноморец и Нефтохимик не се разбраха за "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 22:21 / 16.07.2013Коментари (18)3248
©
Нефтохимик няма да използва стадион Лазур за домакинските си мачове през новото първенство, след като преговорите за наемане на съоръжението със съгражданите от Черноморец не дадоха резултат. Така шейховете, които това лято се завърнаха в елита, ще стартират домакинствата си на стадиона в Несебър, който е подсигурен като втора опция.

Черноморец и Нефтохимик не успяха да сближат днес позициите си по цената за наемане на съоръжението, след като акулите не отстъпиха от исканията си. Нефтохимик игра през целия изминал сезон на Лазур, но заради финансови проблеми не плащаше сумите за наемане. 

Новите спонсори на клуба от Бургас- ЕМУ АД, изчистиха старите дългове, което пък даде възможност да се договаря съоръжението за новия сезон. За него обаче споразумение не беше постигнато. От Нефтохимик имаха и преди резервен вариант с Градски стадион Несебър до който явно ще прибегнат. 

Общинския съвет в курортния старинен град гласува За домакинските мачове на Нефтохимик да се провеждат там, а наемът е доста по-нисък. Така именно там на 27-и юли от 18.00 часа зелените от Бургас ще приемат отбора на Любимец, също нов член на елита. 

Все пак вратичката за Лазур не е окончателно затворена, тъй като през сезона разговорите най-вероятно ще бъдат продължени. Другата новина за клуба от днес е назначаването на Валерий Дамянов за старши треньор заради наличието на Лиценз Про. Антон Спасов, Станимир Димитров и Ганчо Евтимов остават помощници, а Стефан Трифонов-Санята беше повикан да се занимава с вратарите.
Още по темата: общо новини по темата: 74
17.09.2013
12.09.2013
04.09.2013
27.08.2013
06.08.2013
29.07.2013
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
к*р ЗА ШАРАНА киряков БОКЛУК ПАРИТЕ СИ ЗА СВЕЩИ ДА ДАДЕШ изрод!
+3
 
 
За какво съотношение говориш бе шаран измислен? Да не би случайно да говориш за съотношението на феновете хахахахах. Ако говориш за това съотношение наистина имаш нужда от психиатър, ако си мислиш че ние ще сме разочарованите. Да наистина ще е разочароващо за нас ако съотношението е по-малко от 10 към 1 в наша ползва!!!!!
на 17.07.2013 г.
+3
 
 
Между другото, рибич . Я се замисли , какви са шансовете , собствниците на стадиона ...не Черноморец - нали . Та пуснат билети по 10 лева и хиляда места за "Гостуващите" фенове на този мач ? Частна собственост , нали ? Всичко е честно , съотношение и така нататък .
0
 
 
Стига сте се заяждали! Киряков е прокурист към СПМ, за това води преговорите. Не е от името на Черноморец и не разбирам защо за пореден път се опитват да създават изкуствено конфликти. Редно е съгражданите ни да играят на "Лазур" и винаги може да се стигне до компромис. И без това с какво ли не се отблъскват хората да ходят до стадиона, дайте сега и това...
на 17.07.2013 г.
+7
 
 
Ахахахаха. Да не би Събев да пуска пак безплатни кебабчета ? Съотношението е Бургаски футбол : организирана престъпност 0:3 . Служебна победа за ръководството на Черноморец. Съотношението го видяхме и миналата година и по-миналата година и по,по-миналата година. Има по 400 човека на стадион за 16 000. Щото вие ходите само на важни мачове ? Нали ? Или просто щото всеки в тоя град е отвратен от това , което прави скапаното ви ръководство всеки ШИБАН ДЕН ! ДГД и вие и тая посмешица, който имате за отбор . Напълнете го с латиноамериканци докато "собствените" ви младежки национали си стягат багажа за чужбина. Трансфер на публика ви трябва не на играчи . И да се сравнявате с нас е най-жалкият опит да си повдигате самочувствието - ние сме без стадион , без пари, без школа и незнаем дали утре ще ни има, но колкото и да сме на трети август ще стоим по-гордо от вас на терена , защото няма от какво да се срамуваме. Пътят ,който изминахме за да се върнем в "А" вие не може и да си го помислите. Само се притеснявай да не останете вие разочарованите.
-4
 
 
Къде ще се играе първото дерби?След което ви чака разочарование.Не от резултата...Просто ще се види съотношението...
на 17.07.2013 г.
+2
 
 
Я прочети статията . Всички знаем , че не е собственост на Черноморец , скандалното е , че ръководството на Черноморец взима решенията и прибира наем . Позаинтересувайте се малко за кво се ядосваме преди да определяте заяжданията ни какви са. Голяма защита на болярите на Събев, нищо , че всичките ви задължения са към него
-3
 
 
Стадионът не собственост на Черноморец!Няма нужда от тъпи заяждания.
на 17.07.2013 г.
+5
 
 
Маймуно , научи се да пишеш преди да говориш за полета . На 03.08 ще видиш чий е стадиона . Да не забравите пак да пратите няколко хиляди фена на Черноморец в нашият сектор за подкрепа - та да изглеждаме повече ;)
-5
 
 
джамбаза и тарговишките сте ви обадят до последно...хахахаааха.какво са ви измислили.тои и видението(неф4о)знае...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: