Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
"Червените" събират пари за акциите и дълговете на Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 10:48 / 28.06.2013Коментари (6)3092
© Bulphoto
Основният вариант, при който Димитър Борисов може да удържи на думата си, дадена в сряда, и да предаде акциите на Христо Стоичков без задължения е, ако ЦСКА вземе лиценза на Нефтохимик. И за тази цел обаче трябват пари.

"Тема Спорт" разбра, че на Армията" работят именно в тази насока. Идеята е днес да се събере сумата, необходима за придобиването на акциите на бургаския клуб. Говори се, че за това ще са необходими 600 000 лева. И това обаче не е достатъчно за чист клуб, тъй като Нефтохимик има задължения от порядъка на около 400 000 лева. И те трябва да бъдат погасени, за да бъде изпълнено условието на Стоичков и обещанието, което му бе дадено.

Така "Титан" трябва да осигури 1 милион лева, чрез които да се вземе лицензът на Нефтохимик и същевременно да бъдат погасени дълговете му. Ако това все пак се случи, то ЦСКА ще остане в А група, а селекция ще трябва да се прави изцяло наново. Не е ясно и кой ще дава парите. Чрез подобна развръзка ЦСКА ще избегне и евентуално наказание от УЕФА за лишаване от право на участие в евротурнирите за срок от 1 до 3 години.

Клубът обаче ще изгуби концесията си за стадиона и ще трябва да кандидатства за нея наново. Ако вариантът с Нефтохимик пропадне, то вероятността професионалният лиценз на ЦСКА да бъде отнет другата седмица е сериозна.
Още по темата: общо новини по темата: 74
17.09.2013
12.09.2013
04.09.2013
27.08.2013
06.08.2013
29.07.2013
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То няма от кой да търсим отговорност. Собствениците по документи не ходят на мачове, не разговарят с никой, не се явяват на стадиона... Впрочем, ние нямаме и стадион, Шарана ни го взеха. Така че и да излезем няма пред кой да недоволстваме, пролетта бяха два месеца в чужбина, докато се борихме за "А" група. както се вижда на никой не му пука какво пише по вестниците, иначе би се засрамил как го нареждат по всички медии.
на 28.06.2013 г.
+4
 
 
Маняк що се държиш все едно нямаш представа кво става в Българският футбол. Събират се няколко чорбаджии и казват "От утре така ще е. Всеки който има нешо против - с парцал в устата" и готово . Мислиш ли ,че някой ни е питал кво ще става или , че на някой му пука . Лев да има , дали ще има някой да гледа цирка е без значение.
-1
 
 
Наистина ли това ви е оконГ телното решение да си дадете лиценза.Нямам думи ако е вярно
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: