Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов: ДПС буквално изнасилва столетницата в момента
Автор: Екип Burgas24.bg 13:14 / 13.06.2013Коментари (20)1252
© Bulfoto
Кабинетът ще падне с гръм и трясък. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов

"С прискърбие наблюдавам това, което става в държавата. Понеже ме попитаха - защо нямам настроение - защото начинът, по който така брутално се изнасилва - буквално - от ДПС столетницата в момента, не съм го очаквал. Вече близо 20 дни, този уж експертен, програмен или граждански кабинет, както вече Станишев го нарича, защото бяга от отговорност, защото разбира какво ще му се случи накрая на кабинета, не могат да си направят областни управители. Още работят с нашите", добави Борисов.

"Вече 20 дни не могат да си сложат заместник-министри, защото единственият пазарлък, който се води в момента, е как да разпределят държавната баница и да я изядат за 2-3 месеца. Истински се страхувам, че тези 4-5 обекта, които сме направили и сега ги довършват в последните дни, ще са последните в следващите 5 години, защото пораженията, които ще нанесат върху държавата, върху това, което построихме, което проектирахме, и което се гради, ще бъдат тежки", заяви Бойко Борисов

"ГЕРБ не може да ги спре по никакъв начин, може да ги спре само народът", подчерта той.



Още по темата: общо новини по темата: 438
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
03.08.2013 »
21.07.2013 »
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Има ли нещо направено в тази страна ,че аз май не знам.Магистрала която трябва да започне да се прави наново от София.Дунав мост 2 ами него го строят вече три правителства а нормалните хора в Европа го строят за година.Някой ако се сеща за нещо голямо нека пък да го каже.
+2
 
 
Според мен , въобще не ни е нужно правителство , защото вече няма държава ! България е циганската махала на Европа !
-1
 
 
и какво ми промениха живота,като гласувах 20години?пак и какво е направил за мандатите си БАТ БОИКО,4е говели4аете толкоз????20 години сеят омраза и ни карат да гласуваме от омраза,а не от това,4е са направили не6то за даржавата и народа!!!!20 години едни са6ти грабиха,като за световно за 20 коляно да имат!!!няма цвят,няма партиии!!!вси4ки ядат евтини куфтета!!!!ако искаха да направят нето за дарйавата и народа,6тяха да са единни!!!да,ама не!!!!САС СТАРИ КУРВИ,НОВ БАРДАК СЕ НЕ ПРАВИИИИИ!!!!ГЛЕДАИТЕ ГАРЦИТЕ!!!КОЛКО ИМ ОПРАСТИХА,А?????ГЛЕДАИТЕ ТУРЦИТЕ!!!ЗА ЕДИН БУСТАН(ПАРК)ПРАВИТЕЛСТВО СВАЛЯТ!!!А,НАС НИ 6ИБАТ 20 ГОДИНИ И СМЕ ВСЕ НАДУПЕНИ И НЕ МОЙЕМ ДА СИ ВДИМНЕМ ГА6ТИТЕ!!!!КАКВО ГЛАСУВАНЕ,КАКВА ПОЛИТИКА????КАКТО КАЗВА6Е ДЯДО МИ,ЛЕКА МУ ПРАСТ.,,ПОЛИТИКАТА Е КУРВА,ДНЕС Е ПРИ МЕН УТРЕ ПРИ ТЕБ"НЯМА РОДОЛУБЦИИИИИ,ПАТРИОТИ НЯМААА!!!!ЯЗАК ЗА ХОРАТА,КОИТО СА СИ ДАЛИ ЙИВОТА ЗА ТАЗИ СРАНА!!!!БИЛИ СА ПАТРИОТИ,РОДОЛУБЦИ,ИДЕАЛИСТИ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ 240 БАНДИТА В ПАРЛАМЕНТА,ЗАКОННО ИЗБРАНИ ОТ НАС!!!КОИТО СА ТОЛКОВА БЕДНИ,4Е ВЗИМАТ И ЗАПЛАТИ ОТ НА6ИТЕ ДАНАЦИ!!!!А, ДОРИ И НЕ ХОДЯТ НА РАБОТАААА!!!!ДА СА НИ ЙИВИ И ЗДРАВИ!!4ЕСТИТО!!!!
+3
 
 
Ами ако бяха излезнали всички Българи с образование минимално средно да гласуват сега ДПС нямаше да е във парламента. Стойте си във вкъщи криете се зад маската на недоволни ама не искащи да променят нещо и когато някой се мъчи да направи нещо естествено ще е оплют и охулен. Колко мнагали са се изсипаха пред урните си нямате на идея но те искат дпс да влезнат в парламента . А ние искаме нещо ама не знаеме какво точно. И не ни стиска да си го поискаме. Така, че ще посъветвам аудиаторията която на 12.05 си стоя на задника и си ровичка половият орган да е се изказва негативно . В момента държавата има нужда от оптимизъм и подкрепа. Нихилистите да замълчат. И на другите избори да гласуват не само да мрънкат
+1
 
 
Ами като партиите им са пълни с пидераси какняма да ги е*ат,Волен нали беше за закон да обяви дали е геи или нее щото това си е вид зависимос,какво стана що млъкна явно и тои е станал пидераст....:)
+4
 
 
Няма как да е изнасилване - с пълно съгласие и кеф си го слагат. И на Болен и на привържениците им го слагат. И те също са доволни.
+5
 
 
С тази разлика, че не ги изнасилват-те сами се надупиха.
+1
 
 
Нагнетя(нагнетявам, насилвам, давам под натиск,натискам). Не съм привърженик на никои, но бих защитавал предното правителство, защото толкова съм разочарован от по-предното, че дори тези неща правени сега-обръщането на всички норми морал-етика и закони за няма и месец ми се струват просто малък флирт с младо момиче в автобуса.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: