Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Хиляди бургазлии дойдоха в Летния театър заради Цветанов и Борисов
Автор: Екип Burgas24.bg 08:58 / 10.05.2013Коментари (3)2077
Хиляди дойдоха в ремонтираният Летен театър на Бургас за да видят и чуят посланията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и председателя на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, предаде репортер на Burgas24.bg.

Преди концерта от предизборното турне на ГЕРБ, в който участват актьорите от"Комиците", "Пълна лудница и изпълнителите Мария Илиева, Любо Киров, Трио Сопрано, Трио Уникалните гласове и ансамбъл "Българе" бяха представени кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ за Бургаски регион, водени от Ивелина Василева.

В Летния театър пристигна първо председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Пред събралите се членове и симпатизанти на партията в Летния театър той заяви: "Водихме позитивна, прагматична кампания". Цветанов посочи, че не случайно закриват своята кампания в Бургас в деня на Европа, защото за последния години по време на управлението на ГЕРБ градът е станал наистина европейски. Той припомни успехите на партията по време на местните избори, за 41-то народно събрание и избора на правителството на ГЕРБ. Цветанов посочи, че един от големите успехи на правителство е усвояването на европейски средства и това най-вече си личи в град Бургас. В словото си Цветанов каза, че тази предизборна битка ще бъде запомнена с компроматната война, като каза че днес също е бил в прокуратурата.

"Партия ГЕРБ не отговори на компроматите, а заложихме на позитивната, на прагматичната кампания", каза Цветанов. Той допълни, че от партията са предпочети да се срещат с избирателите и отново и отново да показвате това, което е направено по време на правителството на ГЕРБ - пречиствателни станции, инфраструктури проекти и осъвремени пътища. Цветанов посочи, че правителството на ГЕРБ е положило основите за усвояването на средства от европейските фондове за новия програмен период. Цветанов посочи, че всичко което е направено по време на мандата на правителство на ГЕРБ е и благодарение на подкрепата и доверието на хората,на избирателите. На предстоящите избори те отново могат да подкрепят ГЕРБ с бюлетина №15, каза Цветанов.

След като разговаря с десетки бургазлии и се подписа на още толкова картички на сцената излезе и лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов.Представители на фен-клуба на футболен клуб "Нефтохимик" му подариха тениска на отбора по повод завръщането му в елитната група, което според феновете е станало благодарение на подкрепата на правителството на ГЕРБ.

Пред препълнения летен театър Борисов определи членовете на листата - кандидати за народни представите в Бургас като млади, образовани и можещи хора. Той припомни направеното от правителството на ГЕРБ, построяването на автомагистрала "Тракия", която сега позволява пристигането от столицата до морето за няколко часа. Борисов допълни, че такива възможности е имало и предходното правителство, но не го е направило. Борисов посочи, че правителството на ГЕРБ е вложило средства в обновяването не само на пътищата в региона, но и в строителството на детски градини, на спортни площадки, в обновяването на жилищните комплекси на Бургас ,в строителството на църквата в комплекс "Меден рудник" и в обновяването на Морската градина.

"Всеки, който е идвал в Бургас признава, че градът е дръпнал пред Варна", каза Борисов, а думите му бяха посрещнати с ръкопляскания. Борисов допълни, че са нереалистични обещанията на Пламен Орешарски за разкриването на 250 000 работни места и хората трябва добре да обмислят на кого да вярват. Той лидерът на ГЕРБ припомни заченките направени от предходното правителство.

"Ние имаме огромно предимство. Където отида виждам това, което сме направели и то само за три години и половина",каза Борисов. Той допълни, че за следващият програмен период са договорени 25 милиарда евро. Лидерът на ГЕРБ разкритикува идеята, която се обсъжда напоследък за програмно правителство. "Ние сме казали: управлявахме сами и носим отговорност", каза Бойко Борисов.




Още по темата: общо новини по темата: 438
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
03.08.2013 »
21.07.2013 »
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.05.2013 г.
0
 
 
ГЛАС САМО НЕ И ЗА ГЕРБЕРСКИТЕ КРАДЦИ.
Aнонимен
на 10.05.2013 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: