Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Водачът на ГЕРБ за Бургас: Ще продължим да надграждаме направеното
Автор: Екип Burgas24.bg 14:45 / 12.04.2013Коментари (0)1008
©
Политическа партия ГЕРБ преведе страната ни през една тежка финансова и икономическа криза. Управлява страната в едни от най-тежките години и постигна много. Бяха допуснати и грешки, които ние отчетохме и признахме. Това заяви на среща в Бургас Ивелина Василева, водач на местната листа на ГЕРБ за предстоящите избори.

"Убедени сме, че пътят, по който вървим няма алтернатива и той е правилният. Това е именно пътят на европейското развитие на България. Ние сме тези, които имаме волята да понесем политическата отговорност, за да продължим да надграждаме направеното. Ние стъпваме на стабилната основа на финансовата стабилност, на базисната инфраструктура, чието изграждане започнахме и, което ще продължаваме, защото за нас най-важното е те да бъдат основата, върху който ще постигне икономически растеж, което ще увеличи доходите на населението. Ние сме ясни, конкретни и прагматични. Затова в управленската програма на ГЕРБ ще видим ясно формулирани и конкретизирани приоритети. Ще видим една платформа изградена на реализма", каза Василева.

Според нея, регионалната програма ще бъде представени на всички граждани като ще бъде дадена възможност и за конкретни предложения от тяхна страна, относно акцентите, заложени в нея.

"По отношение на инфраструктурата ще заложим на продължаването на усилията по отношение на изграждането на модерна и безопасна инфраструктура. В сектор транспорт е изключително важно изграждането на пътен възел "Запад", чийто старт бе даден с отпускането на средства през последния месец от управлението на ГЕРБ. Ще продължи и изграждането на четирилентовия път Бургас - Слънчев бряг, заключителният етап на обходен път Малко Търново - ГКПП "Малко Търново". Ще бъде изградена и пътната връзка с АМ "Тракия" до град Българово. Ще поставим акцент и върху изграждането на останалите републикански пътища в региона, които не са в добро състояние, с цел да подобряване живота гражданите и средата за бизнеса. Разчитаме на развитието на ЖП транспорта чрез реконструкция на ЖП - гара Бургас и изграждането на нови. Реализирането на шумоизолиращата стена между летището и кв "Сарафово", обясни Ивелина Василева.

По думите й, по отношение на екологията ще продължат всички онези проекти, които бяха подготвени, стартираха и за, които бяха осигурени пари. През следващия мандат от партията се ангажират да изградят канализацията на още няколко бургаски квартали.

"В направление туризъм се ангажираме с конкретни законодателни инициативи и настояване за това да се продължи възможността да се развива този бизнес чрез отправяне на официално искане за обособяване на Министерство на туризма, което да се грижи за сектора. Ще заложим и на изграждането на рибарските пристанища. Ще защитаваме и позицията, че е необходимо да бъде отменена опцията за въвеждане на касови апарати за рибарските лодки. Акцент ще бъде поставен и върху образователната инфраструктура и социалните въпроси", каза още Ивелина Василева.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 438
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
03.08.2013 »
21.07.2013 »
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: