Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Спряха правата на Ахмед Ахмед до края на сезона
Автор: Екип Burgas24.bg 12:04 / 14.03.2013Коментари (16)1671
© Varna24.bg
Съдийската комисия към БФС извади рефера Ахмед Ахмед от листите с рефери до края на сезона. Причината за това е скандално отменения гол на съдията вчера в мача Левски - Литекс, завършил с минимална победа на "сините". Неговият асистент Георги Ковачев също бе санкциониран с лишаване от съдийски права за 15 срещи.

Р Е Ш Е Н И Е

СК при БФС 14.03.2013 г.

За незадоволително представяне и получена ниска оценка на футболната среща - 1/4 финал за купа България между отборите на "Левски" и "Литекс" /Лч/ , СК при БФС наказва съдията Ахмед Ахмед с лишаване от съдийски права до края на спортно- състезателната 2012/2013 г. и запазва правото си да прецени оставането му в ранглистата за сезон 2013/2014 г.

За незадоволително представяне и получена ниска оценка на футболната среща - 1/4 финал за купа България между отборите на "Левски" и "Литекс" /Лч/, СК при БФС наказва асистент съдията Георги Ковачев с лишаване от съдийски права за 15 срещи.

Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този,като всеки мангал е страхливец!Дано никога повече да не го видим по стадионите и Аллах да го прибере по-рано!
0
 
 
Тука има-тука нема,ай ся да познаем има ли гол срещу Уефски?!
+5
 
 
Въпреки че съм левскар, това което направи този тъпак заслужава освен това наказание и здрав кютек.
+5
 
 
Голяма грешка е допуснала и съдийската комисия с назначаването на Ахмед да ръководи този мач. Един и същ съдия не може да ръководи два последователни мача на един и същ отбор даже и в селските групи. Този съдия в събота ръководи Летекс Локо Пловдив. Литекс могат да обжалват мача.
+9
 
 
Дано повече не чуем името ти.Много нерви ни скъса.
+11
 
 
Ето как се случват нещата в БГ. Ти си млад футболист в малък отбор в БГ. Играеш няколко години срещу течението(съдии, бфс и т.н.). Футболната ти възраст напредва, не си спечелил нищо (няма и как да стане), "губиш увереност, никой не те забелязва защото си в неправилния отбор, отиваш в "правилен отбор" (Левси или ЦСКА), те не плащат на предишния ти отбор, "печелиш" титли лесно играейки по течението, ставаш "звезда", намираш си певачка, викат те в националния и се осираш, защото там няма "течение" и не знаеш какво да правиш (падаш, симулираш, риташ, дават ти картони). "Кариерата" ти тръгва надолу, нооо о-чудо подписваш с турски средняк (какъв зашеметяващ трансфер). Бетонираш се в националния, завършваш кариерата си в "правилния" БГ отбор от където са ти отворили вратите за "големия футбол", забравяш за средняшкия БГ отбор ограбен от "гранда". Ти вече си Софиянец. Кои бяха онези които играят срещу течението? Знаеш че си на "правилното" място в "правилния" отбор, нооо ОМГ какво се случва изритват те от "правилния" отбор. Това изглежда, като края на света. Сега се сещаш кой беше отбора играещ срещу течението. Те те приемат радушно с отворени обятия. Дааа те винаги ще бъдат там за теб. Ти си тяхната истинска звезда. Футболна България 2013
+18
 
 
Крайно време е Пловдив да се вдигне като юмрук, стига сме си хабили енергията във взаимно плюене. Цяла България ще ни последва срещу говеждо-свинската мафия.
+8
 
 
Заслужено!Онзи убитак,обаче,който отмени редовен гол на Локо Сф??
+12
 
 
До тук добре. С този гол обаче лефски може да вземе купата, както обикновенно става в БГ. Какво правим тогава с хартиените грандове с "милионите фенове". Кога ще има справедливост? Кога ще има футбол?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: