Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Бареков: Ще предаваме дербитата на "А" група с по 20 камери и в HD-качество
Автор: Екип Burgas24.bg 13:01 / 26.02.2013Коментари (5)1318
© Burgas24.bg
Българският футболен шампионат се завръща в ефира на TV7 на 1 март с двубоя Славия-Ботев. Срещата ще бъде излъчена по TV7 в петък от 15:30. Останалите два мача този уикенд са ЦСКА-Литекс на 2 март, 15:00, TV7 и Лудогорец-Черно море, 3 март, 18:00, NEWS7 (в момента BBT).

Коментарното студио на двубоя Славия - Ботев стартира този петък в 15:00, а гост-анализатор е Антон Велков. В първото студио за сезона зрителите ще видят треньорския сблъсък между Велислав Вуцов и Станимир Стоилов. За Стоилов това ще е и първи мач в шампионата начело на Ботев. В екипа, който ще отрази този двубой, са Деян Веселинов - водещ студио, Мартин Томанов и Илиян Енев - коментатори, и Иван Боянов - репортер.

Гвоздеят на 16-ти кръг ЦСКА - Литекс тази събота стартира със студио в 14:45, коментатори на мача са Мартин Томанов и Деян Веселинов, водещ на студиото - Илиян Енев, а репортер - Петър Стоянов. Освен традиционния заряд в дербито между ЦСКА и Литекс, двубоят е и повторен дебют в шампионата за сръбския специалист Миодраг Йешич. Той ще се изправи срещу легендата на българския футбол и треньор на Литекс Христо Стоичков.

Футболният маратон, който завършва в ефира на NEWS7 (в момента BBT) навръх националния празник 3 март с мача, бележи треньорският дебют на Георги Иванов-Гонзо, който пое варненци. Коментарното студио преди мача започва в 17:30, а срещата ще бъде коментирана от Деян Веселинов с репортер Светлин Йочев.

Освен Антон Велков, който е гост-анализатор на двубоя Славия - Ботев, този сезон гост-коментатори в ефира на TV7 ще са още Светослав Петров, Адалберт Зафиров и Георги Тодоров. И четиримата освен играчи, са били и треньори във водещите български футболни клубове. TV7 запазва традицията си от миналия сезон и ще показва в коментарните си студия визитки на играчи и треньори с любопитни моменти от тяхната кариера.

"При отразяването и заснемането на мачовете ще следваме световните стандарти. Големите двубои от българския шампионат ще бъдат показвани, ако е необходимо, и с 20 камери и в HD-качество. Миналата година вече показахме на българската публика, че можем да развием този продукт, и искаме да продължим, с помощта на футболните клубове, да правим шампионат, който да повишава своето качество във всяко едно отношение", коментира Николай Бареков, изпълнителен директор TV7, News7 и Super 7.

"Този сезон отново ще заложим на обективен коментар, качествена картина, различни гледни точки на случващото се на терена и извън него", коментира Миляна Велева, изпълнителен продуцент "Спорт".

"Нашият екип многократно е доказвал, че иска да развива продукта български футбол. До края на шампионата предстоят сериозни битки, на които каналите от групата ще ви направи свидетели."

Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Нашия мач е в петък ,защото Барека държи Ботев да открие пролетния шампионат, не го е направил с лоши чувства.Резоне ти така или иначе не ходиш на гостувания ;-)
+5
 
 
Бареков, защо нашите мачове на Ботев са в петъчни дни? Недей да се криеш като мишка ами отговаряй!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: