Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Вадят България и Сърбия от евротурнирите?
Автор: Екип Burgas24.bg 10:04 / 21.02.2013Коментари (12)1118
©
България и Сърбия не покриват критериите за финансов феърплей на УЕФА и може да бъдат извадени от евротурнирите. Данните изнесе президентът на евроцентралата Мишел Платини.

У нас и в Белград клубовете харчат 120% от приходите си за заплати на играчите. Тежко е положението в Грузия, Черна гора, Гърция, Уелс и Полша, където процентът е между 80 и 99.

679-те клуба в Европа са направили рекордна загуба от 1,7 милиарда евро, сочи статистиката на УЕФА. Дълговете вече са достигнали 18,5 милиарда евро.

На този фон единствено добре работят в Германия, където приходите са се увеличили с 2,08 милиарда евро, което е довело до печалба от 55 милиона.

По принцип, според Платини, финансовото положение се оправя. Приходите на всички европейски клубове са се увеличили с 13,2 милиарда евро за миналата година, или с 5,6%.

Източник: "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Президентската република. САЩ , Русия. Президентската република е предпочитана форма на държавно устройство поради една основан причина.Тя дава най-добра, а в някой случаи и единствена възможност за практическа реализация на идеята за разделение на властите,а разделението на властите е основната предпоставка за съществуване на правова държава.Това е формата на държавно устройство при която е осъществен принципа власт спира власт.Голямата идея на Шарл Луи Монтескьо. Това е баланса на властите.Това е взаимния контрол между властите.При президентската република това се осъществява,защото законодателната и изпълнителната власт са поставени в позиция на самостоятелност и невмешателство /ненамеса/. Президента не може да разпуска парламента. Но и парламента не може да освобождава президента,не може да гласува вот на недоверие.Правителството не зависи от подкрепата на парламента.Конгреса в сащ може да осъществи така наречения импийчмънт,да отстрани президента само при определени случаи 1.президента грубо нарушава основния закон 2.с действия или бездействия заплашва националната сигурност 3.с действията си нарушава базови морални ценности. Президента е глава на правителството в САЩ.Министрите са отговорни само пред него.Той е главнокомандващ ,провежда външната политика. Втората много важна положителна страна на президентската република е, че изпълнителната власт е стабилна.Това води до последователност, решителност във управленските действия.Това означава ,че колкото и непопулярни да са решенията които трябва да се вземат те не се отлагат,а това е предпоставка за стабилна държавна политика.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 21.02.2013 г.
-1
 
 
Какво ще правят сега истанбултра$ите ? Какви лицензирани за УЕФА стадиони, какви купи,какви шампионски титли, какви 5 лева, какви кИфтетЪ и пепситЪ?
+2
 
 
Споко само Сърбите ще ги извадят, ние в България ще удурдисаме счетоводството и ще покрием правилата. За съжаление за сметка на това нашите отбори сами ще се извадят от тези турнири още в първия предварителен кръг.
0
 
 
Страх ги е Сопотъ да не спечели купата на УЕФА!
+5
 
 
И тоя изтрещя. В нашите се огледаха. Я да каже как Сити, ПСЖ, Анжи, Челси и т.н. отговарят на феърплея.
+4
 
 
Супер, тия са като депутатите . к**ви, наркотици,алкохол и хиляди левове заплати.
+1
 
 
Жалко,тъкмо бяха започнали да печелят купи.Страх ги е от нас.Това е заговор срещу България.
+5
 
 
тъкмо ще спестят доста излагация ,пук и то ние сами се вадим до края на юли :Д
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: