Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Официално: Полицията потвърди за бой между бургаски фенове
Автор: Екип Burgas24.bg 14:48 / 02.10.2012Коментари (14)4761
© Burgas24.bg
След получения сигнал на наш читател по-рано днес на редакционната ни поща за серия тежки инциденти с хулигански характер след мача Черно море - Черноморец в неделя. Репортер на Burgas24.bg се свърза с началник охранителна полиция при 5-то РПУ-Бургас, който ни разказа подробно какво се е случило в нощта на 30.09.

Ето какво заяви той за Burgas24.bg

"Фенове на Черноморец са пътували организирано с автобус до Варна, където любимият им отбор е играл със Черно море Варна. Автобусът е бил придружаван от полицейска кола. След мача феновете на Черноморец се прибират и слизат в к-с Изгрев и се разотиват. Тръгва си и колата на МВР, защото всички фенове са си пристигнали живи и здрави и без инциденти.

Малко преди това обаче е приключила срещата на Нефтохимик на стадион Лазур. След този мач фенове на НХК - 7-8 момчета с качулки решават да пресрещат фенове на другия бургаски отбор - Черноморец.

Издебват слизането им от автобуса и тръгването на полицейската кола и нападат две момчета. Имало е гонка из комплекса, но са успели да настигнат само две момчета, които понабиват. Единият от извършителите е задържан и е образувано досъдебно полицейско производство. Другият обаче се издирва по описание и поради тази причина второто досъбедно производство е срещу неизвестен извършител". 

По думите на полицията пострадалите са с леки наранявания и без опасност за живота.
Още по темата: общо новини по темата: 16
02.10.2012
30.09.2012
30.09.2012
30.09.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
отсега нататък много ще ви е тежко розови к*****и,само за това ви бива да причаквате по 1-2 човека в тъмното ако може да са под 12 години че да не ви отвърнат.ама вече се осрахте
-2
 
 
и в крайна сметка какво излезе, пак проблемите стават заради рибоците... тръгнали 10 човека да бият 1... 15 човека сте, а си търсите боя... мишкувайте си и това е... и да спомена, че и аз съм против тези действия и бойща... като ще се биете, оредете си 10 на 10 или там колкото си решите и се млатете, а не 1 на 10....
0
 
 
Ех тези онеправдани и винаги невинни сини души! Че и на всичкото отгоре са се оплакали на чичко кмет:) Нищо обаче не се казва за по-рано същия ден, когато е имало друго нападение! Подлоги на Черноморец, духачи на Киряков!!!
+3
 
 
Евала малоумници. И ние да сме като Левски-ЦСКА, Локо и Ботев. Пълна пародия. Поне да има някаква стабилна фенска фракция. Организирали се 5 смотаняка и ще бият вече. Ей големи мишки сте - СРАМ ЗА ГРАДА НИ! Да живее Бургас.
+2
 
 
Нещо не ми се връзва статията, уж седем-осем с качулки, а един задържан и втори се издирва и само две досъдебни производства. Разбирам, че нападнатите са двама и то по различно време, да не би на тях да са завели досъдебните производства. Да питам журналиста, шит нос леко нараняване ли е? А ако беше твоя. Защо нищо не сте написали за нападението срещу фен на Нефтохимик. Има ли такова или не? Какво са казали в полицията?
-1
 
 
най-жалките и ревливи фенчИтЪ... блуууу клошаркс
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: