Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Двама фена на Черноморец в болница след морското дерби
Автор: Екип Burgas24.bg 11:32 / 02.10.2012Коментари (16)5841
©
Читател на Burgas24.bg ни алармира за серия тежки инциденти с хулигански характер след мача Черно море - Черноморец в неделя. На редакционната ни поща получихме сигнал, който предоставяме на Вашето внимание без редакторска намеса:

Пиша Ви относно няколко негативни инцидента случили се в нощта на 30.09 след футболната среща Черно море - Черноморец.

В резултат на тези инциденти бяха пресрещнати в числено превъзходство невинни фенове на Черноморец от фенове на Нефтохимик. Случките са с тежък криминален характер, тъй като двама от пострадалите са със сериозни травми - единия е със счупен и шит нос в Спешно отделение, а другия е с оток на окото и множество кръвонасядания.

Нападателите са били 5ма с черни дрехи и качулки. Тартора им обаче не носи качулка и е разпознат от едно от пострадалите момчета. Името му е предадено на полицията и той е привикан на разпит в 5то РПУ. Неговото име е М.T.

Освен телесните повреди нанесени на потърпевшите са им отнети и фенски артибути - сини шалове и фланелки на Черноморец. Информацията за тези инциденти а и други няколко от последните 2 седмици е налична в полицията. И тъй като сме убедени, че подобни инциденти пораждат огромно напрежение в двата лагера, желаем тези инциденти да станат достояние на обществеността в гр.Бургас и виновните да бъдат наказани с цялата строгост на закона, както и да бъдат заклеймени публично подобни прояви.

За целта информираме Вас, като един от големите информационни медии, както сме информирали своевременно Кмета на гр. Бургас Димитър Николов, Ръководителя на ОД на МВР Бургас комисар Милен Димитров.

Моля за Вашето съдействие относно тези тежки прояви на футболно хулганство, нека овладеем всички заедно тези инциденти, докато не е станало късно.....

Благодаря Ви предварително за любезното съдействие.
Моля за коректното отразяване на случая.
Поздрави,
Владимир Иванов, читател на Burgas24.bg


Още по темата: общо новини по темата: 16
02.10.2012
30.09.2012
30.09.2012
30.09.2012
29.09.2012
29.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
и нападението над нашия фен е мега олигофрения, а последвалото нападение от наши фенове срещу черноморци също е супер малоумно... наистина да умре ли някой трябва, за да се спре с тези повърхностни действия и постъпки, в които най-често потърпевши са най-обикновени фенове с шалче или тениска на любимия си отбор. големите хулигани да се уговарят 30 на 30 в някой парк и да си решават проблемите. оставете на мира останалите мирни фенове!
+2
 
 
Хора, жестоко се излагате! Какво трябва да се случи, да умре ли някой? Макар да съм сигурен, че някои хора и смъртта няма да ги спре! Никой няма право да посяга на живота и здравето на другите хора! Макар да се оказва, че понякога законът е срещу жертвата и защитава нападателя. Имайте предвид, че когато се бутне махалото в едната посока до край, то се връща с много по-голяма сила Дано се оправят момчетата, които са пострадали, и дано да няма такива инциденти повече
0
 
 
За инцидента са ВИНОВНИ фенове на Черноморец, които няколко часа по-рано са преследвали и били фен на Нефтохимик. Нека привържениците на Черноморец да не се правят на невинни жертви и ангелчета в медийното и общественото пространство !
+1
 
 
Стига сте превръщали 15-те фена на Ч-ц в жертви! Докато тимчето им не се изнесе от стадиона в "Лазур" и те не покажат, че искат това, ще има неприязън. За всичко да му се невиди се обвиняват привърженици на Нефтохимик.
0
 
 
Ужасен съм! Нямам думи! Затвор за тези!
-1
 
 
Да бе,пъзливите му мухъли,събрали се петима срещу двама,че и си скрили муцуните,за по-сигурно...Големи герои
-1
 
 
Браво! Г-Е-Р-О-И, П-О-Б-Е-Д-А да бяхте отишли още малко,че за по-сигурно да е.Малоумници
-4
 
 
Кой си ти бе,цървул?Дай координати?Знаеш ли какво означава ''координати'',неграмотнико.?Здравата се ядосах,да не дава Господ да го видя,този боклук....
+1
 
 
Така е като се правят на много отворени по форумите. Бяха предупредени! Сега е ред да ревете като жени и да се оплаквате. Мислете за последиците next time.
на 02.10.2012 г.
+2
 
 
Не одобравям това . Но повечето от хората в агитката ни , която също числено превъзхожда тази на Черноморец са футболни хулигани, които не търпят нападките и провокациите, изсипвани по наш адрес от фенове на Черноморец и Берое по всички спортни сайтове. Може би тези хора , ще се замислят пак преди да го направят, защото всички тези приказки за розови, да не казвам какво, и на кого сме подлоги щяха рано или късно да доведат до това. / Тук е моментът да вмъкна , че след мача в неделя в известен спортен сайт, човек с претенциите на фен на Черноморец се хвалеше, как са нападнали фен на Нефтохимик и са му взели фланелката. Ако това е истина , не мисля , че има смисъл да продължаваме с разследването на причинно-следствената връзка за случилото се / А иначе за самото събитие , това е една от поредните дивотии, която затвърждава мнението ми , че градът ми вече не е място където можеш да ходиш спокойно на футболен мач, защото има реална опасност да се превърнеш поредната невинна жертва на нечии фанатични представи за думата "любов". ДА пребиеш , да запалиш или да разрушиш няма нищо общо с Любовта към Нефтохимик . Има общо само с омраза , която се отразява върху всички, които се чувстват свързани с този отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: