Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Шеф на Черноморец нападна остро Ботев Пд - превръщали се в ЦСКА
Автор: Екип Burgas24.bg 13:55 / 01.10.2012Коментари (69)2404
©
Изпълнителният директор на Черноморец Бургас Пламен Киряков нападна остро ръководството на Ботев Пд с обвинения, че без позволение са преговаряли с наставника на "акулите" Димитър Димитров-Херо и футболиста на бургазлии Георги Терзиев.

"Ботев Пд действа като ЦСКА. През лятото са водили разговори с Димитър Димитров и Георги Терзиев, въпреки че те имат действащи договори с нас. Мисля, че това е най-малкото некоректно", заяви Киряков.

"Към Терзиев има реален интерес от турски отбор", допълни Киряков, който отрече да е преговарял с Левски за трансфер на футболиста на "Герена".

Още по темата: общо новини по темата: 13
26.08.2012
26.08.2012
26.08.2012
26.08.2012
25.08.2012
24.08.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоз полуидиот,с тенденция да стане пълен идиот абсента,пак е ръсил тъпотии.Заради такива като него нормалните бургазлии намразиха Нефтохимик и не се интересуват от заводското отборче.Жалко..
+1
 
 
Можем ли да приемем, че някой напада друг, че е водил разговори или преговори. Може би Светата инквизиция да е имала такива намерения, но не вярвам да е имало какъвто и да е ефект от такава борба с "вятърни мелници". Би трябвало да приемем изказването на Киряков не като атака, а като болка. Защото се появява нов "голям играч". Не разбирам желанието му, да се обадят на него, за да разговарят с някой, който има договор с отбора му. Той да има права и върху разговорите на под опечните му. Ми такива права не са имали и феодалите, г-н Киряков!
0
 
 
От скоро сте ,,акули'' имайте се за каквото си искате.Но за нас сте обикновенни цаци.Пламенчо, ако аз разговарям със жена ти за нейното бъдеще,защото знам за любовният ви живот,как ще го наречеш това.А аз Казанова ли ще стана.Един разговор без подписан предварителен договор и ти ни сравняваш със трети отбор.Мери си приказките.Ако можеш въобще.И натисни в ,,гугъла'' думата семантика.Може да ти е от полза.
+1
 
 
Кога на Ботев дойдете, дойдете, Кога на Ботев дойдете, к**а да ми лапате ама лапате.
+5
 
 
На кой му е интересен тоя гол охлюв? Тоя си е баш левскар , нищо ,че говори от името на Черноморец. То затова и толкова буфери изпълзяха .Кривия сгреши, че изобщо отговаря на глупостите му.Пусни го да пасе голия охлюв на ливадата . Те са пътници цаците и вече си го знаят.
+12
 
 
Женските полови органи от Лайнута пак са срали в темата нищо ново под слънцето!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Аз бих казал,че тоя е нападнал Ботев не "остро",ами "тъпо",та даже "вдлъбнато"!
+12
 
 
На 10.10 ще се състои благотворителен мач между фк Ботев и ВВС.След мача ще има концерт на БТР.Средствата ще бъдат дарени на деца на загинали военнослужещи.
+12
 
 
кво лошо има да се превръщаме в големеца на пазара ,те ако имат наште възможности сигурно нямаше да искат да вземат играч от където си искат ли
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: