Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Фалит в Бургас до Нова година
Автор: Екип Burgas24.bg 10:04 / 17.09.2012Коментари (10)4733
© Burgas24.bg
Бургаският Чер­номорец ще фалира до Нова година, ако спешно не се оси­гурят свежи пари за издръжката на клуба. Президентът на клуба Митко Събев няма възможност да продължи сам да осигурява необходимите средства за издръжка. Разчети­те сочат, че въпре­ки солидно ограни­чените разходи, при тези темпове клу­бът може да издър­жи до януари. Ако дотогава не се на­мери солидна фи­нансова издръжка, може да се наложи АД-то да бъде об­явено в несъстоя­телност.


Източници от уп­равата на клуба ко­ментираха, че до този момент, въп­реки обещанията, новият мажорита­рен собственик на "Петрол холдинг" Кирсан Илюмижинов не е осигурил нито лев. В същото време Събев дава 200 000 лева месеч­но лични средства за клуба. Самият Илюмижинов не е проронил и дума от известно време на­сам дали ще се на­гърби с финансира­нето на Черномо­рец. Ясно е, че към днешна дата дълго­вете са за над 35 милиона лева, а натрупаната загуба до края на миналата счетоводна годи­на е 46 милиона ле­ва.

Тежките финансо­ви проблеми дават отражение и върху представянето на мъжкия отбор. Според източници от клуба лошият старт в шампиона­та се дължи голяма степен и на закъсняването в изплаща­нето на заплатите на футболистите и сумите по техните контракти. Закъс­нението е в рамки­те на 2-3 месеца.

Източник: "Меридиан Мач"

Още по темата: общо новини по темата: 94
09.10.2012
05.10.2012
01.10.2012
22.09.2012
22.09.2012
20.09.2012
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Знаете ли колко му пука на СЪБЕВ за Бургаския футбол . Никой ли неможе да съзре убийствената схема за източване на пари чрез несъществуващи разходи . Колоса Балъков и тези уж 15-17 милиона лева на сезон . Опа ние не пасем трева .Жалко не за друго но стадиона ни остана празен и Бургас умря футболно. Нали на НЕФТОХИМИК трябваше да ходят повече хора когато играем на Лазур - не ги виждам . То за ЦАЦИТЕ ясно роднините и детските гарнитури които така викат все едно се намирам до целодневна детска градина Слънце .И знаете ли защо стои още Събев - имаа ултиматум към общината до Нова година да му се дааде цялото петно и стадиона Черноморец . След нова година сбогом Черноморец , Има господ но лошото е че няма да има дерби щото цаците изобщо няма да ги има на футболната карта . Моите съболезнования .
-2
 
 
розовите от нафтекс пак налазват теми за Черноморец със злобни коментари и с прогнози,че Черноморец ще фалира.Тези сме ги чували от тях още преди години.Не бързайте да се радвате и да пишете глупости.Не вярвайте на всичко което се пише.И не забравяте,че Събев вие го докарахте да ви спасява ,че щяхте да изчезнете безследно.Пшете за подигравки с Бургаския футбол -точно вие ли?Създадени по-изкуствен път с указ на партията по съвтски модел... и др.
+2
 
 
Откъде дошло - там и отишло: R.I.P. Вихър Комлука 2005-2012... ЗА-КРИ-ВАЙ!!!
на 17.09.2012 г.
+6
 
 
Вероятно сега е момента ние да се радваме и да пишем по форумите "И няма връщане ", но някак си нямам желание да го правя . Никога не съм мразел, Черноморец . Мразя версията на Събев за този отбор - играещ на чужд стадион, заграбил чужди школи и омацал целият град в рекламни билбордове с текст "синс 1919 г'...все едно е марка бира. Начинът ,по който босовете на този отбор се подиграха с бургаския футбол чрез името Черноморец е невиждан в Българският футбол. И двата прекрасни отбора, които имахме бяха унищожени, обезличени и захвърлени на произволът на съдбата. Всички млади момчета от школите бяха натирени на майната си за сметка на "големите латино величия", които събират едва ли не от кол и въже , само и само да не са тукашни . И за какво ? За да се изпокарат единствените приятелски градски отбори в България. Браво . От януари футболните мафиоти могат да си пишат още една точка. Бургас отново е на път да остане без представител в елита . Отново сме напът да започнем от начало с футбола ...за пореден път. П.П. Това го казвам на феновете на бургаският футбол, а не на простите шарани дето се правят на мъже по нашите теми.
+5
 
 
Тоя Варненски бек съсипа футбола в Бургас.Съсипа нас (НЕФТОХИМИК) ще съсипе и Черноморец както е тръгнало...Само се питам няма ли кой да го разкара тоя от града ни? Или трябва някой да го гръмне,че да се свършат всичките тия глупости?!
+4
 
 
Предизвестена смърт.....Лошото е само че като ги обявят в несъстоятелност, после общината ще трябва да им плаща задълженията, което ще рече че тези пари ще излязат и от джобовете на гражданите. Да пукнеш дано нещастнико събев
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: