Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
От Банско: Изпълнителният директор на Нефтохимик е лицемер
Автор: Екип Burgas24.bg 15:04 / 03.09.2012Коментари (1)1705
©
Изпълнителният директор на ПФК Банско Красимир Горанов заяви, че колегата му от Нефтохимик Благомир Митрев е лицемер. Причина за изказването стана изразеното по-рано днес недоволство от страна на Митрев за ръководството на главния съдия Вихрен Манев във вчерашния мач от 3-ия кръг на Б група между двата отбора, завършил 2:2 в Банско.

"Изпълнителният директор на Нефтохимик Бургас е истински лицемер. След мача вчера той влезе и благодари за доброто съдийство на арбитрите, а по-късно говори неверни неща. Настоявам да се извини за обидите към нашите футболисти, феновете и спортно-техническото ръководство на нашия клуб", заяви Горанов.

Той допълни, че не е доволен от пропуснатата победа, въпреки че Банско навакса изоставане от 0:2 с два гола в края. Горанов смята, че дузпата, от която домакините намалиха резултата, е напълно резонна.

"Равенството, което постигнахме срещу отбора на Нефтохимик, е нереално. Гостите отбелязаха и двете си попадения след груби грешки на нашата защита. Съперникът беше забъркал як бетон. Играеше се грозен, дефанзивен футбол. Личеше си, че те са дошли за точка в Банско. Главният съдия доста търпя симулантите на гостуващия тим, които се търкаляха, убивайки темпото на играта, с което печелеха време", каза Горанов.

"В 75-та минута Вайс Кьосов след отличен рейд насочи топката към Петър Тончев и след удар кълбото бе спряно с ръка от Галин Димов от гостите, последва сигнал за дузпа, напълно справедлив от страна на главния съдия Вихрен Манев", допълни той.

Източник: БТА

Още по темата: общо новини по темата: 7
02.09.2012
02.09.2012
01.09.2012
30.08.2012
30.08.2012
29.08.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Благо е легенда, а сельото от Банско си е обикновен глупак. Изтървахме ги вчера благодарение на сериозната съдийска помощ, но пролетта в Бургас ще им сложим поне петица. А иначе, не е лошо нашите собственици да се замислят дали е редно Благо да е навсякъде, да решава всички проблеми и да е компетентен по всички въпроси. Не му отива на клуб като Нефтохимик всичко да се движи от само един човек, който вчера да се среща с адвокатите за стадиона, днес да плаща заплати на футболистите, а утре да се изказва по спортно-техническите въпроси.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: