Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Херо: Ще се опитаме с всички позволени средства да спечелим срещу ЦСКА
Автор: Екип Burgas24.bg 14:56 / 17.08.2012Коментари (0)793
©
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо даде специално интервю пред Гонг, свързано с предстоящия в неделя мач на "акулите" срещу ЦСКА в Бургас.

"Програмата ни в началото на първенството наистина е много тежка. Разбира се, ще се опитаме да потърсим максимума в неделния мач срещу ЦСКА. Знам, че ЦСКА има проблеми, но същевременно не забравям, че това е гранд, отбор с традиции и с големи възможности. Сигурен съм, че ще ни бъде доста тежко. Подготвяме са както преди всяка важна среща, както преди всяко дерби, каквото ни предстои. Надявам се, за разлика от мача с Левски, този път да имаме повече късмет и да можем да реализираме головите положения, които създаваме", заяви Димитър Димитров.

"Отношенията между двата клуба не бяха добри и през зимата, когато играхме срещу ЦСКА, след като ни откраднаха по този некоректен начин Анисе. Не смятам, че това оказа влияние върху играта на терена. Мисля, че тогава поведението на футболистите нямаше нищо общо с проблемите, които има между двата клуба, най-вече между ръководствата. Така че мисля, че и този път няма да има проблеми от такова естество. С колегите ми от треньорския щаб на ЦСКА нямаме абсолютно никаква закачка. Ние се познаваме доста отдавна и сме приятели, не може да се очакват такива проблеми между нас."

"Очаквам да имаме повече подкрепа на трибуните. Доколкото знам, сега има доста сериозен интерес. Надявам се стадионът да се напълни, защото ние имаме нужда от такава подкрепа. Започнахме със загуба, въпреки че не заслужавахме, а това води до някакво психическо напрежение у футболистите. Ще има такова и по време на двубоя. Затова ще бъде и по-специфична подготовката и мотивацията за този мач. Това, че ЦСКА загуби също в първия кръг нас не ни интересува, ние си гледаме собствените проблеми. Ще се опитаме с всички позволени средства да спечелим този мач, което е изключително важно за нас."

"С изключение на Николай Николов, всички останали са здрави. Единствено имаме проблем със селекцията. Не можахме да направим това, което ни се искаше. Знаете, че продадохме звездите си в последните шест месеца. А това бяха четиримата най-важни футболисти в нашия отбор. Направихме го с цел да съществуваме и да живеем в този момент. Надявам се да намерим качествени хора, които да ги заместят", завърши старши треньорът на Черноморец.

Още по темата: общо новини по темата: 18
22.08.2012
21.08.2012
20.08.2012
20.08.2012
19.08.2012
19.08.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: