Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Балъков към Черноморец: Спрете да се оправдавате с мен
Автор: Екип Burgas24.bg 09:36 / 11.07.2012Коментари (3)1870
© Burgas24.bg
Легендата на българския футбол Красимир Балъков отговори на треньора на Черноморец Димитър Димитров, който обвини бившия наставник на "акулите" за незавидното им положение в този момент.

"Не искам да влизам с когото и да е в полемика и конфликти, но спрете да използвате името ми като оправдание за всички беди. Негативизмът, с който се говори за направеното от мен и моя екип в Бургас, вече идва в повече.

Когато един треньор подписва договор, той е наясно с отговорностите, които поема, и условията, при които ще работи за срока на контракта си.

Времената във футболния бизнес се менят в различните фази от развитието на един клуб и това е даденост, която трябва да се приема. Спрете да хленчите!

Затова заявявам - няма да позволя да се принизява това, което създадохме. Вярно е, не успяхме да изпълним плана си докрай, но така се развиха нещата и ние не можехме да ги променим.

Все пак този случай ми напомня много на анекдота за "Трите плика на шефа". Когато си отворил първия плик /За всичко хвърли вината върху предшественика си/, трябва да знаеш, че идва време за втория и третия и връщане назад няма".

Още по темата: общо новини по темата: 94
09.10.2012
05.10.2012
01.10.2012
22.09.2012
22.09.2012
20.09.2012
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Той сам не може да ги направи тея неща ,освен ако няма подкрепа зад гърба си , но факт ,че и да му е било наредено да действа така ,никаква съпротива не оказа
+4
 
 
Кво ревеш бе манго? За какво създаване говориш бе? Той където мине трева не никне, а искал да не принизявали това което създал. Разби Нефтохимик, натрупа милиони левове задължения на черноморец, буквално почти сам съсипа футбола в Бургас, събра си парцалите и офейка. Та я кажи какво всъщност създаде ти, манго???
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: