Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Ботев Пд пазарува от Херо
Автор: Екип Burgas24.bg 10:28 / 13.06.2012Коментари (27)953
©
Юношата на Левски Борислав Балджийски може да поеме от Бургас към Пловдив
Ботев Пд желае да привлече трима футболисти на Черноморец - Бургас. Става въпрос за Костадин Дяков и младежките национали Георги Терзиев и Борислав Балджийски. Първият е свободен агент, след като разтрогна едностранно договора си с бургазлии заради неполучени заплати.

26-годишният Костадин Дяков е пловдивчанин, като започва да тренира футбол с юношеските формации на Марица, но рано-рано е привлечен в школата на Левски. Според запознати Дяков, който вече е свободен агент, почти сигурно ще е сред новите попълнения на Ботев през това лято. 20-годишният Терзиев пък е считан за един от най-качествените и перспективни защитници в България в момента и пловдивчани се надяват с неговото привличане той да се превърне в един от футболистите, които ще допринесат за постигането на грандиозните бъдещи планове на пловдивския клуб.

Иначе Борислав Балджйски, който е юноша на Левски, бе желан от жълто-черните още през зимата, но тогава трансферът му в Пловдив не се осъществи. За привличането на Терзиев и Балджийски обаче жълто-черните ще трябва да се договорят с колегите си от Черноморец, тъй като двамата имат действащи договори с бургаския клуб. Пловдивчани се надяват колегите им от Бургас да приемат, след като излязат с конкретни оферти към двамата желани играчи. Както е известно, в Черноморец изпитват финансови затруднения. Оттам обаче със сигурност ще искат трансферни суми, отговарящи на солидните качества на играчите.

Източник: "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Абе буферняци кво се надувате. За нас се говори ивентуални бъдещи попълнения а за вас за напускащи играчи.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Какво пазарува?Баберик?Добрите играчи не се дават за без пари и ще отидат в чужбина или в София!От Черноморец Шаешу е качествен и си струва!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+7
 
 
Хубава новина. И тримата са добри футболисти. Ама да не стане кат миналия сезон. Аз съм обеден че с новия треньор Феро той ще направи добри трансфери. Но трябва и да развържем кисията с парите щом ще правим качествена селекция. Дано това да е истина а не само спекулаций.
+15
 
 
от досегашните трансфери на бившия вече спортно-технически директор м.б., който залагаше само на свободни и нискобюджетни трансфери се видя, че ефтиното излиза винаги по-скъпо. затова, ако момчетата от бургас наистина са толкова качествени,колкото се говори боса да развързва кесията,че току виж са отишли в уефски или другаде.
+9
 
 
Айде, Коце! От кога чакам този момент? Точно вчера си мислех за него.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Нургюл Салимова с реми в Турнира на претендентките за шахматната корона
Невиждана драма! Григор Димитров загуби от финалиста в Монте Карло

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: