Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Лукойл налива 300 000 в Нефтохимик, премиерът търси генерален спонсор на клуба
Автор: Екип Burgas24.bg 15:03 / 31.05.2012Коментари (23)6196
© Burgas24.bg
Бургаският футболен клуб "Нефтохимик" ще получи 300 000 лева от "Лукойл Нефтохим Бургас" след намесата на премиера Бойко Борисов.

Феновете и футболисти са потърсили съдействие по проблема от премиера. "Беше проведена доста усилена работа да бъде пропъдена тази инвестиция от България", каза Борисов на церемонията по поставяне на символичния камък за начало на изграждането на инсталация "Хидрокрекинг на Гудрон" в "Лукойл Нефтохим Бургас". "Тази инвестиция всячески се стараеха много хора да отпратят за Румъния, Сърбия или Италия и да затворят тази рафинерия, а тя дава 9 % от Брутния вътрешен продукт и 25 % от приходите от данъци. 1,5 млрд. долара инвестиции с обещанието на г-н Алекперов, че предимно български фирми ще участват в строителството", каза премиерът Бойко Борисов.

Източник: агенция "Фокус"

Още по темата: общо новини по темата: 54
01.10.2012
27.09.2012
20.09.2012
11.09.2012
11.08.2012
10.08.2012
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тази контрола с мазута изглежда интересна.Ще трябва да се мръдне от плажа за няколко часа.Тъкмо да види България ,че в Бургас има игра.
+4
 
 
ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ГОЛЯМ.КОГАТО ТОЙ Е ГОЛЯМ ЗАД НЕГО ЗАСТАВАТ ЗВЯР И ПРИРОДА И ПЕВЦИ ЗА НЕГО ПЕСНИ ПЕЯТ.
+1
 
 
УСПЕХ МОМчЕТА чакаме да си правим дербито както ние си знаем :)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Искам да благодаря на всички фенове на Ботев за хубавите думи и пожелания. Радвам се че въпреки обтягането на отношенията ни в края на сезона успяхме да си запазим приятелството :) Сега по темата - Днес всичко което се случи беше само и единствено благодарение на феновете и на ББ (не знам защо в статията са споменати и футболистите). Гордея се че Нефтохимик има толкова преданни и всеотдайни фенове. Гордея се че не сме подлоги като цаците. Гордея се че не се предаваме и че се борим до последния лъч надежда. Феновете правят един отбор голям и след днешния ден (а и не само) спокойно мога да кажа че заради нас феновете Нефтохимик е голям отбор. Дано от тук нататък пътя ни да е само нагоре. Защото не заслужаваме да страдаме повече, след всичко, което изживяхме през последните 5-6 години!
+4
 
 
Честно казано, вчера в този щастлив за мен и всички ботевисти и фенове на футбола в страната ден, четейки отзивите за баража ми попадна и информацията за Нафтата и ми стана криво- лъжица катран в кацата с мед!Днес обаче имате повод за радост и да почерпите!Наздраве мазути!
+6
 
 
Знам как се чувствате. Както ние по времето на Христолов. Затъване, по някое време някаква искра надежда и после пак затъване. Чак губиш надежда, че нещо може да се оправи. Това, което ни крепеше е любовта на многобройните фенове. Ще ви кажа само едно: пичове, страхотни сте! Знам, че в такъв момент не ви е до такова окуражаване, още повече че за съвсем мъничко можеше сега вие да сте на нашето място, а ние на вашето, но вие си обичате отбора, а и трябва да знаете че имате кътче в сърцата на многобройната публика на Ботев! За мен знам, че следващия сезон ще поглеждам резултатите и класирането в Б група само заради вас, с надежда че още догодина ще се завърнете в елита на БГ футбола и ще покажем на цяла България нещо уникално в среща между 2 отбора със страхотни публики, невиждан прецедент - 2 агитки да пеят заедно. За такова дерби не съм чувал да има аналог някъде по света! Напред Нафта, обичам Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: