Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Тинката: Не сме готови за Европа
Автор: Екип Burgas24.bg 11:47 / 23.05.2012Коментари (1)1742
© Plovdiv24.bg
Кишишев: ЦСКА ще победи Лудогорец, ако си вкарвахме положенията задкулисните неща нямаше да ни пречат
Капитанът на Черноморец Радостин Кишишев говори пред "Тема Спорт" след равенството с Локо Сф, което драстично намали шансовете на бургазлии да се класират за Лига Европа.

Радостине, защо се провалихте срещу Локо Сф. Преди мача държахте съдбата си в свои ръце, а сега класирането ви за евротурнирите не зависи само от вас.
- Може би излязохме малко припрени заради това, че трябваше задължително да победим. В началото на двубоя изпуснахме няколко изгодни положения за гол. Държахме инициативата, създадохме ситуации, но не успяхме да ги реализираме. Вместо това получихме попадение в нашата врата и това доста ни стъписа. Върнахме се в мача с ранно изравнително попададение през втората част, но за съжаление не успяхме да вземем 3-те точки.

Как оценяваш шансовете на Черноморец да се класира в Европа?
- Шансовете ни за третото място значително намаляха. Левски има лесен мач срещу Светкавица в последния кръг и едва ли ще допусне изненада. Ще се надяваме ЦСКА да стане шампион, за да може и четвъртият в класирането да получи европейска квота. Мисля че червените ще победят Лудогорец. Все пак са лидер в класирането и ще влязат в мача като фаворити. Ние обаче трябва да си свършим нашата работа и да победим в последния мач. Ще се борим, докато имаме и минимален шанс да се класираме за евротурнирите.

Как приемаш информациите, че Локо е бил стимулиран финансово от Левски за този мач?
- Не знам за такова нещо, а и според мен това не е от значение. Локомотив така или иначе нямаше да дойде в Бургас за да загуби. Нормално беше и те да гонят победата. Ако си бяхме вкарали положенията подобни задкулисни неща щяха да са без значение.

Това, че Димитър Димитров не беше на резервната скамейка и не ръководи мача оказа ли негативно влияние върху играта ви?
- Херо е фактор в Черноморец и заслугата за доброто ни представяне през сезона е негова. Въпреки това, не би трябвало липсата му да се отразява негативно на отбора. Но при положение, че играхме слабо и не успяхме да победим, явно и това е дало резултат.

Херо беше наказан след поражението от Лудогорец (1:3) и оттам сякаш нещата тръгнаха за вас надолу. Говореше се и за удари под кръста...
- Загубата от Лудогорец не е причината за слабата ни игра срещу Локомотив София. Истината е, че не сме готови физически и в последните мачове не издържахме на темпото. Не мисля, че в предните двубои сме демонстрирали някакво високо ниво, защото преди срещата с Лудогорец завършихме 5 пъти на равно, а трябваше да победим. Може би, все още не сме готови да играем в Европа. Сега ни предстои много важно гостуване на Монтана, защото при благоприятно развитие за нас тези 3 точки могат да ни класират в Лига Европа. Трябва да се хвърлим на 100% и да дадем всичко от себе си. Очаквам това най-вече от младите ни играчи, които може би срещу Локомотив малко прегоряха и не успяха да разкрият пълните си възможности. Смятам обаче, че те са бъдещето на Черноморец и в този двубой трябва да докажат, че това е така.

Говориш за младите, а си казвал, че можеш да се захванеш с треньорство. Може ли да те видим в щаба на Херо догодина?
- Още не съм решил какво ще правя след края на шампионата, дали ще продължа да играя на професионално ниво или не. За сега се двоумя. Не знам дали от клуба ще ми предложат място в треньорския щаб, там вече работят доста хора. След като мине последният мач и си почина една седмица ще се опитам да взема най-правилното решение за мен и за семейството ми. За сега не съм разговарял с ръководството по този въпрос. Имам време за да реша.

И накрая, като човек играл дълго време в Англия - изненадан ли си от триумфа на Челси в Шампионската лига?
- Радвам се за Челси. Въпреки че победата им се определя като незаслужена, мисля, че сега съдбата им даде това, което им отне преди време. Спомняте си колко нещастно загубиха от Манчестър. Безспорно това огромен успех за клуба и най-вече за английския футбол.

Още по темата: общо новини по темата: 7
23.05.2012
23.05.2012
23.05.2012
23.05.2012
22.05.2012
22.05.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Това кво означава,че нарочно се дърпаме да не играем.Ееее ама какво означава не сме готови,то кой е готов на 100%, няма такива.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: