Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Черноморец се сбогува с участие в Европа след издънка с Локо Сф
Автор: Екип Burgas24.bg 18:48 / 19.05.2012Коментари (25)6333
©
Черноморец Бургас се сбогува с участие в Европа след като допусна грешка на "Лазур" срещу Локомотив София. Възпитаниците на Димитър Димитров не успяха да победят "железничарите" и направиха 1:1 насред Бургас.

"Акулите" доминираха през целия двубой над софиянци, но малшанса им изневеряваше в тази среща и ги лиша от победата.

Двубоят започна злощастно за домакините, които позволиха на Антонио Павлов в края на полувремето да се откъсне зад отбраната им и играча излезе сам срещу Стоян Колев и не сгреши за 0:1.

Само две минути след подновяването на играта Черноморец възстанови равенството. Голмайстор за "акулите" бе обичайно заподозрения Атиф Шаешу, който с удар в наказателното поле не остави шанс на Галев и изравни.

След гола домакините се опитаха да вкарат нов такъв във вратата на гостите, но така и не можаха да преодолеят стража на софиянци. В последната минута Локо Сф можеше да си тръгне с 3 точки от Бургас, след като Владимир Манчев се измъкна сам срещу Стоян Колев, но нападателя се подхлъзна и пропусна да донесе победата на "железничарите".

След това равенство Черноморец сдаде 3-тото място на Левски, които имат вече 59 точки, а "акулите"  са 4-ти с актив от 57.
Още по темата: общо новини по темата: 11
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
17.05.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Горките футболисти , фенове и треньори ...... получихте ли вече заповед от Швеицария - никакво класиране за Европа . Ех Събев пе*ал си беше и не в Швеицария на луната да идеш да живееш пе*ал ще си останеш и такъв ще си умреш. Ми ти бе Херо излез и кажи ,че имате забрана , какво ни топли нас феновете , че не уговаряте ,купувате или продавате мачове и мамите собствената си публика като не играете на 100% нарочно . Засрамете се ...... Колко премиика ще гушне Събев в Щвеицарска банка за да излезе от зона Европа ..... Сега следва-1 ЦСКА 2 Лудогорец 3 Левски 4 Литекс ..... Ч-ц разпродава вси4ко каквото може а Херо почва с нови шимпанзета да гради отбор .........
+1
 
 
кво толкова се пънете ,гледайте си баражите там/ако стигнете де,ама не ми се вярва/ние сме акули и в сряда ще си бием като пичове,няма да се притеснявате
+1
 
 
е нищо де , мазута най-вероятно ще спИчели един медал с третото си място в б групата .
+2
 
 
Е все още има някакъв шанс,ама едва ли ще бият Монтаня като гости...
-2
 
 
Защо се продадохте ? Язък яд ме е . Това е разликата между Черноморец и Нефтохимик - зелените никога не биха предали и продали феновете си
+3
 
 
Браво,браво...!Честито...!Изтъргувахте мястото за лига Европа,май доста парички сте гушнали?! Жалко,много жалко за Херо и феновете,останаха излъгани и предадени!!! Продажници!!!
-2
 
 
Черноморец и Локо Пл. са най-големите к**ви.Дано никога да не играят във Европа.
0
 
 
Нищо изненадващо. Беше ясно че цаците няма да се натискат за Европа, по простата причина че за там няма как да вземат лиценз. То както се очертава и за нашето първенство няма да вземат лиценз. Айде лижете пак г*за на събев смешни цаци
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: