Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Пастата закопа Черноморец в Разград - "акулите" започват да се отдалечават от Европа
Автор: Екип Burgas24.bg 17:52 / 12.05.2012Коментари (18)6067
©
Отборът на Черноморец Бургас загуби с 1:3 гостуването си Лудогорец в мач от 28-ия кръг на родната ни "А" група. С тази загуба възпитаниците на Димитър Димитров-Херо започнаха да се отдалечават от Европа макар все още да са на 3-тото място в първенството.

В главен герой на стадион "Лудогорец Арена" се превърна рефера Стефан Спасов - Пастата, който има огромна заслуга за загубата на "акулите" от милионерите от Разград отсъждайки доста спорна дузпа и изгонвайки Херо от скамейката.

Двубоят започна отлично за бургазлии, които само след 4 минути игра вече водеха с гол на Костадин Дяков. Капитанът на Черноморец вкара на празна врата, след като удар на Венци Христов срещна страничния стълб и топката попадна в краката на Дяков, който на празна врата не сбърка за 0:1.

След гола на "акулите" рефера в срещата Стефан Спасов обърна свирката и това вбеси щаба на гостите. Първо след една балтия на Мирослав Иванов срещу Георги Терзиев той не даде чист фаул и това вбеси Димитър Димитров, а в ответната атака Лудогорец изравни чрез Иван Стоянов. Херо полудя и потърси разправия от главния съдия, а той му показа вратата и го изгони от резервната скамейка.

От тук нататък мача не тръгна както трябва и само няколко минути след изгонването на Херо, Пастата отново изгря. Този път арбитъра даде доста спорна дузпа за домакините, която бе превърната в гол от Иван Стоянов за 2:1.

След почивката Черноморец все пак се опита да се противопостави срещу 14-те на терена, но тава не даде резултат. В 65-ата минута интригата на стадион "Лудогорец Арена" свърши с трети гол във вратата на Черноморец. Иван Стоянов проби отдясно за домакините, след което подаде към непокрития в наказателното поле Емил Гъргоров и той от няколко метра не сбърка за крайното 3:1.

Четвърт час преди края задачата за "акулите" да си тръгнат с поне точка от Разград стана много трудна, тъй като останаха с 10 души на терена, заради червен картон на Тодор Паланков, който влезе изключително грубо в краката на Барт.

Така с тази загуба Черноморец започна да се отдалечава от място от Европа, въпреки че остава на 3-то място, но с равен брой точки 56 с 4-ия Левски. Лудогорец е втори с 64 и е вече само на 2 от първия ЦСКА, но и с мач повече.
Още по темата: общо новини по темата: 18
12.05.2012
12.05.2012
12.05.2012
11.05.2012
11.05.2012
11.05.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
няма значение тази загуба-и това влиза в говеждия сценарий!-но мачовете с локо и монтана трябва да ги вземе! можем!ХЕРО,горе главата и по-големи разбойници от този съдия- пе*ал сме виждали!иначе съм на 100% сигурен,че на мача с монтана ще бъде пратен отново ПОРЪчКОВ ПРЕСТЪПНИК!дано бием!успех!
+3
 
 
Поне феновете на Нафтекс и Черноморец нека се уважаваме.Виждате всички са срещу нас,съдии фенове на папагалите,говедата,марулите,бфс-то и т.н.
+2
 
 
А защо си мислите, че в оставащите два мача съдийството няма да е още по-скандално? Най-вече в Монтана... В интерес на истината, грешка беше, че прекалено рано се върнахме да пазим това 0:1!
+3
 
 
Херо цял Бургас е стеб.Черноморецъ - 1919 заслужава да играе в Европа .Мачкайте Акули Мачкай !!!!!
+3
 
 
е то остава и да не бием разбития отбор на Гигов и продажниците от"Михайловград"...
+3
 
 
Това в Разград се очакваше. Важното е, че и след този кръг запазваме третото място. Взимаме си оставащите два мача и никой не може да ни измести оттам.
+1
 
 
Все пак, трябва да признаем че Лудогорец бяха по-добри.Това не означава,че онзи циркаджия трабваше да ги подпира,но това се очакваше.Сега трябват две победи,сигурен съм,че ще ги постигнем
+4
 
 
на всичко се бях нагледал в нашата любима А група,амааааа такъв съдия ЕЙ БОГУ не бях виждал.Секви мишки са ни рязали с Литекс,Левски,ЦСКА,обаче този обра всички точки.Не,че играхме кой знае какъв футбол,ама не може така да се процедира с който и да е отбор.На пук на всички ще си вземем двата мача и пак сме на трето място.Лошото е,че зелените приятели доколкото разбрах и тях са ги порязали в Търново и няма да има дерби.По-хубаво да играем и двата отбора във В група и да не си тровим нервите.
+4
 
 
по сме6но садиство не сам виждал, 6том херо болен човек нахлу на терена можете да си представите каво е било в разгард
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: