Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
"Акулите" с грешна стъпка срещу Литекс по-пътя към евротурнирите
Автор: Екип Burgas24.bg 21:56 / 05.05.2012Коментари (23)7556
© Burgas24.bg
Черноморец-Бургас и Литекс завършиха 1:1 в дерби мача от 27-ия кръг на родната ни "А" група. Равенството може да се окаже грешна стъпка на Черноморец, който води голяма битка за евротурнирите.

"Акулите" стояха по-добре на терена почти през целия двубой, но липсата на централния нападател Яник Боли и малшансът от страна на възпитаниците на Димитър Димитров-Херо лишиха бургазлии от трите точки.

След точно половин час игра на стадион "Лазур" домакините поведоха с дежурния гол на Атиф Шаешу, който бе изведен отлично от Цветомир Цонков и с удар от около 7-8 метра не сбърка за 1:0. Литекс бързо отговори и още в ответната атака Георги Миланов бе изведен в наказателното поле на "акулите", на Стоян Колев му влезе грубо и го фаулира, но рефера Ивайло Стоянов подмина ситуацията.

Десет минути по-късно Цонков фаулира Миланов в пеналта и този път рефера не се зачуди и посочи бялата точка. Зад топката застана голмайстора на "оранжевите" Никасио, който не сгреши и възстанови равенството.

След почивката Черноморец натисна своя противник в неговата половина, но завършващият удар липсваше от страна на играчите на Херо.

Лоривал Асис можеше да донесе трите точки четвърт час преди края за домакините, след като пропусна да отбележи от чиста позиция останал сам срещу Илго Пиргов.

С тази точка "акулите" запазват 3-то място с 56 точки и вече бягат на 3 от 4-ия Левски, който утре има тежко гостуване в Пловдив на Локомотив. Литекс е 5-ти с актив от 53.
Още по темата: общо новини по темата: 17
07.05.2012
07.05.2012
05.05.2012
05.05.2012
04.05.2012
04.05.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ХИКС В РАЗГРАД И 2 ПОБЕДИ НАД ЛОКО СФ И МОНТАНА И СМЕ В ЛИГА ЕВРОПА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ВЗЕМЕ КУПАТА
+1
 
 
Шанса си ни е съвсем реален да обърнем рЯзград.А успеем ли шансовете ни за лигата се покачват драстично,което значи,че трябва да направим син десант в Лудогорието защото това го правим за ЧЕРНОМОРЕЗ,ЗА БУРГАС.BLUE VANDALS
+2
 
 
Получи се много динамичен мач и малшанса пред гола ни попречи да победим!!! НАПРЕД АКУЛИ, ПОБЕДА НАД ЛУДОГОРЕЦ!!! ЦЯЛ БУРГАС СЕГА ВИ ГЛЕДА - ИСКАМЕ ПОБЕДА!!!
+2
 
 
Браво на всички Акули.Дори и да не влезем в 3 ката всички вече ще се съобразяват с Черноморецъ - 1919 .Напред Акули Мачкай !!!!!!!!!!
+3
 
 
В група...Локомотив(Ст.З)..3 автобуса-5-6 коли...Б група..Ч.море-Черноморец..5 автобуса(не знам колко коли)..Шумен-Черноморец..4 автобуса.и в Сливен,Свиленград,Карлово,Сопот,Дупница,Казанлък,Г
аброво,Пазарджик,Кърджали.....и всекви други села и паланки сме ходили зелени приятели...дори още преди да бъде построен завода ви(дядо ми ми е разказвал поне)
-3
 
 
Нафтата и във В група имаха подкрепа, а колко от вас 30-40 цаци ще подкрепят отборчето ви ако отиде в Б група ? На гостувания изобщо не ви виждаме ..
nqma zna4enie ot kade si. vajnoto e 4e 4ernomorec sa shampiono
на 06.05.2012 г.
+3
 
 
До 2та мазута дето ми отговарят Секаджии?????Ае маняци като отидеш в Англия или Испания ултрасите са едвам 5% от хората на стадиона! И още нещо без така наречените от вас семкаджии Стадионите ще са винаги празни с едвам макс 100 човека
nqma zna4enie ot kade si. vajnoto e 4e 4ernomorec sa shampiono
на 06.05.2012 г.
+4
 
 
Е мазути доволни ли сте събрахме доста публика снощи сега къде сте да ни кажете че никой не идва?????//
+4
 
 
Цонков има място в отбора , но този кавал съдията осакати отбора като даде на Цонков жълт картон в първите минути :@
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: