Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Черноморец Поморие скача на Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 12:16 / 17.04.2012Коментари (12)4142
©
Снимка: Архив
Представилият се твърде успешно през есенния дял в източната "Б" група Черноморец Поморие, ще преследва пълния успех в регионалното дерби срещу Нефтохимик. 

От клуба заявиха, че въпреки сериозната финансова криза, в която изпаднаха, ще се задържат сред първите пет във временното класиране. 

Треньорът Неделчо Матушев няма да разчита в мача срещу Нефтохимик на двама от титулярите си заради наказания - Иванов и Войнов.

Само преди месец на стадиона в Долно Езерово поморийци бяха съвсем близо до точката, но загубиха в самия край на мача. 

Аритметиката показва, че за да остане в единната "Б" група за следващото първенство, Черноморец се нуждае от минимум 4 точки в оставащите 6 кръга до края на първенството, така че всеки домакински мач се явява тест за отбора и за неговото бъдеще.


Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 4
21.04.2012
20.04.2012
19.04.2012
17.04.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
абсолютно подържам мнението по-долу!защо е необходимо отборите от района един друг да се унищожават?сега е момента нафтата да го видим в а група и като бургазлии да се радваме всяка седмица на интересни мачове.ок,нека уважаваме и черноморец и нафтата-нали са все наши отбори?а колкото до поморие-да-отдавна можеха да играят там.където им е мястото,но съдбата на този отбор е отдавна предрешена.....за жалост.
-2
 
 
Ей от такива заглавия най ме боли.Що за кретени сме не знам.Всички от Нефтохимик,Поморие и Несебър са малко или много свързани с БУРГАС.Всички те и футболисти и треньори и ръководители са били колеги,играли са и са работили заедно в или около Бургас.Преди началото на шампионата си мислех ,че като стари познати и колеги,футболистите и треньорите на Несебър и Поморие ще дадат мачовете си на Нафтата.Ако Нефтохимик си беше осигурил тези 18 БУРГАСКИ точки ,нямаше да има никакви проблеми с 1 място.Не им прави чест на Поморие да се хвърлят на Нефтохимик след като взеха 20 000 лева от пловдивските папагали и им подариха 3 точки.Да подариха ги защото знаем възможностите на футболистите.Поморие ако иска и е мотивиран може да бие всеки отбор в групата като домакин.
-1
 
 
Ше скачат като малки шаранчета на сухо!!Три гола ще им сложим и тогава колкото си искат да скачат,и Неделчо спри да си мислиш че ще се буташ за тренер за Нафтата,имаме си такива!
-2
 
 
ч-ц поморие скача на въже на Нефтохимик!
-2
 
 
Мачкай Поморие мачкай ! Миналия път съдията подари 1 точка на нафтата в Поморие , тоя п1к напук на съдии и на всичко излизаме и къртин 2 или 3 на 0 !
+1
 
 
Да скачат, да скачат, колко да скачат?!? Като им бутнем 2 парцала ще скачат в съблекалнята!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: