Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец взе камерунски национал
Автор: Екип Burgas24.bg 12:20 / 29.01.2012Коментари (8)1881
© chernomoretz.bg
Камерунски нападател пристигна на проби в Черно­морец - Бургас. Става въпрос за 25-годишния Кристиан Бакаменга, който има мачове за националния отбор на роди­ната си. За последно той е играл за френския Нант, ка­то през 2008 г. е обявен за един от най-големите та­ланти на Камерун. Част е от тима на лъвовете по време на олимпийските игри в Пекин, като изиграва 3 ма­ча. Както е известно, нас­тавникът на бургазлии Ди­митър Димитров изрази же­лание да подсили отбора си в офанзивен план.

Бакаменга прави изключи­телно силен първи сезон във френската Лига 1 през 2008/09 г. с екипа на Нант. Голямата конкуренция в ти­ма принуждава наставника Ели Боп да използва африка-неца по дясното крило, но въпреки това той се предс­тавя на ниво и записва 27 срещи, като отбелязва и 5 гола.

Всичко обаче за 185-сантиметровия играч тръгва на­долу, когато лекари му отк­риват сърдечносъдови проб-леми и в продължение на че­тири месеца той не играе футбол. Следва контузия в десния крак, която го вади от игра за около месец и съв­сем логично се оказва нену­жен в Нант. Французите го преотстъпват на гръцкия Ксанти, но за един сезон в южната ни съседка изиграва само четири срещи. Дого­ворът му за наем изтича през лятото на 2011 година и той е принуден да се върне в Нант, но на 1 септември е освободен от френския втородивизионен тим.

Кариерата на Бакаменга започва в родината му, къ­дето играе за местни тимо­ве, но след това става една от звездите на шампиона­тите в Малайзия и Индоне­зия. Именно силното му представяне през 2007 годи­на с екипа на индонезийския Персиб му осигурява транс­фера в Нант.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 157
10.03.2012
10.03.2012
10.03.2012
09.03.2012
08.03.2012
03.03.2012
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.01.2012 г.
0
 
 
:-) бе кви 4упени муцуни ве пи4!? Те рибоците са взели-дали, ..карат го на изкуствено дишане и системи, ти...? :х Приеми ги като инвалиди бе!.....-Това в кръга на шегата де! Но в определени моменти, наистина цацковците си го просят с наглото си поведение, въпреки насраните им г**ове! Затова, от време-навреме бой по кофата, не е излишно! Това "ЛЕЧЕНИЕ", възпитава! ..Но за тях, ..НЕЗНАМ!????? :-О
Aнонимен
на 30.01.2012 г.
0
 
 
само да добавя колегата под мен че няма да е жалко а ше е адски якото и скоро пак ше има чупени муцуни в пуба...
Aнонимен
на 30.01.2012 г.
0
 
 
Ама и вие се взехте много на сериозно май, а? Гледам тука някакви тъпи коментари за не'кви "мангасари" и тем-подобни глупости!? А истината е: - Цяла България ва знае как ще се "представите" през пролетта! - 6-10-то място max. ..И така ще е, докато Събев ви е "бащицата"! Няма титли, няма медали, няма нищо! Просто цирк! Станахте клоуните на БГ-футбола! Но най-лошото за Вас, тепърва предстои! Капанът, в който сте се набухали, в най-скоро време ще щракне! И тогава, ...просто не мога да ва мисля!? Жалко, много жалко! - Ама каквото сам си направиш(надробиш), никой(дори и най-големият ти враг) не може да ти направи! ....След много малко време, драги ми акулки, ще разберете много ясно кой е бил истинският ви враг!?? -омразните"Мазути" или М.Събев!????? ....Но тогава, ВЕЧЕ ще твърде КЪСНО за вас! :-(()
Aнонимен
на 29.01.2012 г.
0
 
 
Отбора е цъфнал и вързал и мангасарите ги събрахме пак...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Нургюл Салимова с реми в Турнира на претендентките за шахматната корона
Невиждана драма! Григор Димитров загуби от финалиста в Монте Карло

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: