Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец иска изхвърляне на ЦСКА от А група
Автор: Екип Burgas24.bg 16:59 / 23.01.2012Коментари (1)2319
© Burgas24.bg
Старши треньорът Димитър Димитров определи поведението на ЦСКА като възмутително, а постъпката на Анеси като предателство. Това стана само минути, след като футболистът бе представен като ново попълнение на "червените".

Ръководството на Черноморец ще поиска официално от БФС да не издаде лиценз на ЦСКА за следващото първенство и да изпрати "армейците" в аматьорския футбол.

Изпълнителният директор на бургаския клуб Пламен Киряков припомни, че дължимите суми по сделката с Мишел Платини не са платени, а падежът за плащането отдавна е настъпил. Според него при наличието на такива доказани дългове нито отбор не може да участва в професионалната футболна лига.

"Към настоящия момент футболистът няма право да прекрати договора си по вина на клуба," заяви Киряков. "ЦСКА ни прати писмо, че е влязъл в преговори с футболиста, се интересува от статута му. Същия ден ги уведомихме, както и БФС, че той е наш футболист, и цената му е 350 хиляди евро. На следващия ден получаваме писмо от Анисе, в което ни уведомява, без да сочи причини, че счита договора за прекратен."

Играчът е върнал три месечни възнаграждения. "Ако това се приеме за нормална практика, представете си какъв хаос ще настане," добави Киряков.

От Черноморец обещаха грандиозен скандал, ако БФС разреши картотекирането на Анисе при "армейците".

Киряков представи копия на трудов договор, изплатени заплати и кореспонденция с ЦСКА, като от документите става ясно, че "акулите" нямат задължения към играча Адрианантенаина Анисе и че клуба от Борисовата градина са установили непозволен контакт с футболист с действащ договор.

От ръководството на Черноморец са категорични, че заради тези нарушения БФС трябва да блокира на трансферите в ЦСКА преди пролетния полусезон, да прекрати правата на футболиста Анисе и да забрани на мениджъра мадам Ба да изпълнява своята дейност на мениджър.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 157
10.03.2012
10.03.2012
10.03.2012
09.03.2012
08.03.2012
03.03.2012
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
"Черноморец иска изхвърляне на ЦСКА от А група": Браво, доживях да се съглася с нещо, идващо от ПСФК, пък било то и само медиен дим без огън... ЗАКРИВАЙ КАЗАРМАСПОР ХАРМАНЛИ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: