Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Преслав Йорданов: Избрах Черноморец пред ЦСКА
Автор: Екип Burgas24.bg 12:04 / 05.01.2012Коментари (0)2058
©
Преславе, как се стигна go трансфера ти в Черноморец Бургас?
- Разбрах се лесно с ръковод­ството на Черноморец. Стар­ши треньорът Димитър Димитров лично се свърза с мен и ме убеди да подпиша с клуба. Трудно някой може да му отка­же. Смятам, че той е един от най-добрите треньори в Бълга­рия. Ще бъде чест и привилегия да работя с него. Мисля, че той може да ми помогне да подобря мерника си и да започна да бележа повече. Надявам се, че през пролетта ще се отплатя подобаващо на Черноморец и ще вкарам дос­та голове.

Защо напусна Локомотив София?
- Забавените заплати бяха основната причина да се стиг­не до раздялата ми с Локомо­тив София. Неясното бъдеще на клуба също допринесе за ре­шението ми да си тръгна от отбора. И в момента все още не се знае дали Локомотив Со­фия ще продължи да съществу­ва. Не можех да чакам, какво да правя там. Никой не казваше нищо по този повод и нямаше как да остана, всички в клуба мълчаха и бъдещето на Локо­мотив София бе дума табу. Как да остана при това положе­ние?! Просто вече не се издър­жаше по този начин затова и си тръгнах.

Някой от клуба опита ли се да те убеди да останеш?
-Не, никой в Локо не се опита да ме задържи. Не съм разговарял по този въпрос с никого. Нито с Георги Марков, нито с Антон Велков или някой друг. Оставането ми никога не е стояло на дневен ред. Ако имаше яснота около тима, можеше и да остана, за да помогна. Такова обаче няма и до днес. Съжалявам, че си тръгнах от Локомотив. Имаше още какво да дам на отбора. Желанието ми беше ако може един ден тимът да ме продаде в чужбина и това да донесе средства на клуба. Сега обаче започвам да се доказвам наново в Черноморец.

Притеснява ли те, че феновете на Локомотив София може да те нарочат за пре­дател?
- Не мога да разбера защо трябва да ме нарочват за предател. Недоумявам защо аз да съм предател при поло­жение, че когато играех, да­вах всичко от себе си на тере­на. Мисля, че не би било пра­вилно, всеки си има мнение обаче. Наистина в предни по­зиции можеше да се предста­вя и по-добре, но така се слу­чи. Това си е техен проблем. Аз никога не съм имал пробле­ми с тях. все пак тръгнах си от Локо София с най-добри чувства, въпреки че отборът още ми дължи пари.

Колко точно заплати ви дължи отборът?
- Не желая да издавам това. Ще го запазя в тайна. Това са взаимоотношения между мен и клуба. Каквото било, било.

Заговори се за интерес от ЦСКА към теб. Какво наклони везните, за да избереш Черно­морец пред червените?
- Имаше реален интерес от ЦСКА към мен. Не бяха просто слухове. Хора от клуба се свър­заха с мен, но избрах Черномо­рец, защото акулите бяха по-настоятелни. Това най-вече наклони везните в тази посо­ка. Мисля, че в Бургас мога да се докажа.

Ще успееш ли да се пребо­риш за титулярно място на "Лазур"?
- Само от мен си зависи дали ще бъда резерва, или ще съм титуляр. Мисля, че през есента не играх много добре, но имаше моменти, в които се представих на ниво. Мога по­вече и се надявам през пролетта да покажа реалното си лице с екипа на Черноморец. За да стигна до титулярното мяс­то в Бургас ще трябва да хвър­ля много усилия, ако не, ще търкам пейката.

Може ли Черноморец да се пребори за тройката?
- През есента се видя, че от­борът има сили да стигне до тройката. Не е случайно, че Черноморец завърши в нея. Мисля, че именно Димитър Ди­митров е в основата на успе­ха на тима. видя се през есента, че Черноморец може да бие всеки, а пък и играта на отбора бе сред най-красиви­те. Тройката е напълно въз­можна. Силите в елита са из­равнени така, че ще бъде изк­лючително интересно през пролетта.

Има ли опасност Локо Сф да изпадне от А група?
- Не мога да прогнозирам да­ли Локо Сф ще остане в елита. Ще ми се малко по малко неща­та в тима да се нормализират и той да тръгне нагоре. Мисля, че мястото на червено-черните е непривично, защото все пак отборът е постигнал мно­го големи успехи в българския футбол.

Още по темата: общо новини по темата: 157
10.03.2012
10.03.2012
10.03.2012
09.03.2012
08.03.2012
03.03.2012
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: