Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Георги Андонов отрече слуховете за трансфер в Ботев
Автор: Екип Burgas24.bg 10:55 / 09.06.2011Коментари (20)1430
©
Появилите се слухове, които пращаха играча на Черноморец-Бургас Георги Андонов пред завръщане в Ботев се оказаха неверни. Днес репортер на Burgas24.bg се свърза с бившият играч на "канарчетата", за да разбере дали са верни слуховете за завръщане в родния Ботев.

"Никой от Ботев не ме е търсил. Имам договор с Черноморец за още една година", заяви Андонов.

Георги Андонов започва своята състезателна кариера в Ботев Пловдив. От 2001г. до 2006г. изиграва 103 мача с екипа на Ботев, в които е реализирал 12 гола. След това преминава в Черно море, където изиграва два сезона с тима от Варна, за които вкарва 4 гола от 54 мача. През 2009 се завръща в Ботев, но за кратко, изиграва само 13 мача за "жълто-черните" и реализира 2 гола. След това поема по посока Стара Загора за да облече екипа на местния Берое. След един сезон със заралии Андонов поема към Бургас, където се състезава и до момента с екипа на Черноморец Бургас.
Още по темата: общо новини по темата: 73
07.09.2011
06.09.2011
02.09.2011
01.09.2011
01.09.2011
01.09.2011
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нищо жълто няма в него. Лично съм го виждал как вместо да си играе играта се заяжда с публиката като се прави на много велик. Чесно казано за мен това е най-антипатичния футболист.
0
 
 
Като не иска да ,не идва.Фанелкта на Ботев се носи в сърцето,а не на рамете.
+3
 
 
Недейте да го плюете,сърцето му е жълто черно,и е играч който се раздава от първият до последният съдийски сигнал.Жоро е като Стилиян Петров-играе със цялото си сърце за отбора.Аз лично съм за,той да се върне в БОТЕВ Пловдив.
+3
 
 
Ей пак много разбирачи ей. Жоро е единствения бивш футболист на Ботев, който в момента има що годе свястна кариера. Доказа го и с Берое и с не лош сезон в Черноморец.
-4
 
 
Не не трябваш, Жоре! На нас ни трябват футболисти, които като видят табелката край на Пловдив да не се осират. Моите уважения към жоро но той е един от тях.
-4
 
 
Дано и да не те потърсят ! Не ни трябват бездарни мухи без глава в отбора ..тамън се отървахме от куцо, кьораво и сакато.....и пак сульо и пульо се завърна на Колежа....Ботев не е хранилка и приют за пенсионери, ей ...Никакви Криви, никакви Андоновци на терена ..Аз лично ще го освирквам мръсното говедо Кривия, ако го видя с фланелката на БОТЕВ...
+11
 
 
Основната ни цел този сезон трябва да бъде да се обиграват младите ни таланти (Т.Неделев, В.Гуджев,братята Байреви).Между другото В.Гуджев подписа ли договор?
+12
 
 
Жоре,добър футболист си!Няма смисъл да се връщаш на село!Ела при Нас-в Циганския катун-Лайнутджамия!!!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
жоро не ни трябва имаме по добри от него вси4ки като видяха 4е отбора се оправя и тръгнаха да се връщат да беше изявил желание в на4алото на сезона когато не се знаеше нищо конкретно когато нямахме възможности като сега 3 милиона за Б група как няма да искат да се варнат и тука 4ета някой са против кривия аз мисля 4е с кривия можем само да спе4елим класен футболист е стига да играе с хъса с който играеше в левски от него игра4ите могат само да се у4ат но това си емое мнение все пак си е Пловдив4анин познавам негов роднина и мога спокойно да заява 4е определно не понася локомотив особено след като те искараха мари4ката от групата но по малките няма как да помнят това
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: