Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец-Бургас продължава със слабите резултати на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 22:51 / 02.05.2011Коментари (19)3482
© burgas24.bg
Черноморец-Бургас продължава със слабите игри, на стадион "Лазур" в Бургас. "Акулите" отстъпиха с 0:1 от Монтана.

Двубоят започна много слабо от страна на двата отбора. "Акулите" успяха да създадат най-опасното си положение пред вратата на Монтана, в средата на първото полувреме, когато Муса Койта изведе на стрелкова позиция Пехливанов, но той стреля право в тялото на вратаря на гостите. 

В 29-ата минута гостите от Монтана поведоха в резултата. Димитър Илиев овладя една топка в наказателното поле и с прекрасен удар вкара. 

След гола Черномолец-Бургас се втурнаха в предни позиции да изравняват резултата. Минута преди края на първата част, Браганца завъртя много технично топката от пряк свободен, но удара му мина на сантиметри от напречната греда.

През втората част бургазлии натикаха своя опонент в неговата половина.

В 65-ата минута нападателя на "акулите" Браганца се оскубна от защитата на Монтана, стреля, но стража на гостите Христо Иванов спаси блестящо. 

Десет минути преди края на срещата резервата Филипов отправи много опасен удар, но отново вратаря на Монтана Иванов се намеси добре.

В 88-ата минута Савио отправи много опасен удар, но удара му мина на сантиметри от гредата.

След тази загуба "Черноморец-Бургас" запази осмата позиция в А група.

Още по темата: общо новини по темата: 6
02.05.2011
29.04.2011
29.04.2011
28.04.2011
28.04.2011
28.04.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Така е момчета бургаският футбол затъва малко по-малко в блатото наречено ''аз милея за футбола в Бургас'',а всъщност тази безкрайна схема за пране на пари и лъжи от страна н един човек който в продължение на доста години се опитва да убие футбола в града ни почти успя с Нефтохимик,а сега това се опитва да направи и с нас само и само да постигне целта си ,а тя според мен е да построи пак някой мол ,магазин или квото и да е за да може да се налапа с още пари и няма да се учудя ако събори стдион ''Лазур''и ''черноморец''и на тяхно място изникнат някакви сгради независимо какви.И поне като гледам май не виждам никаква светлина в тунела докато той командва парада подпомаган от тъпите общинари.Надявам се някой ден пак да се съберем заедно както преди без да се плюеме и бием ,както се подкрепяхме преди ние с вас на мач,както и вие с нас бяхме силни в няколкото битки дето станаха,защото бяхме задружни,но и сега го доказахме ,че можем с/у йеховистите на коет ВСИчКИ БГ.ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ НИ СВАЛИХА шАПКИ,чче сме задружни.И сега трябва пак да се обеденим с/у всички които се опитват да унищожат футбола в БУРГАС. B.S. G.F. TOGETHER ;)
+2
 
 
Искам да запазя добрия тон но ще ви кажа само едно на феновете на ч-ц Събев е*а майката на Нафтата сега ще е*е майката и на вашия отбор но вие истарвахте работата когато беше времето не протестирахте сега е късно..... Събев този изедник мръсен не му пука нито за футбол нито за фенове затри Спартак Варна затри Нефтохимик сега е на ред следващата жертва...
+2
 
 
Няма смисъл да се караме, от един град сме! Първенството ни е пълен таш*к и скоро стойностен футбол няма да имаме! Литекс сега като станат шампиони до къде ще я докарат в европа? ЦСКА и Левски поне имат публика да надъхват футболистите да играят. Пълна пародия е всичко!
+2
 
 
тези две мнения тршбва да се разпечатат на големи винили и да се сложат на община бургас по-скоро феновете на нафтата трябва да започнем с по сериозни инициативи за повдигането на този проблем пред общественоста шествия пдписки анкети митинги
+3
 
 
ужасно е прав колегата под мен. но не уточни че всищност всички футболни фенове в бургас сме потърпевши само и единствено от 1 човек - измикяра събев. и когато понякога плюя по адрес на черноморе, или се радвам на техните неуспехи, всъщност го правя защото ме е яд че сред техните фенове има адски много хора, които сляпо вярват на тоя нещастник и си мислят че на него наистина му пука за отбора, за феновете и за града. всички бургазлии (без значение от кой отбор са) видяха много добре какво направи с нефтохимик. взе готов отбор, с готов стадион, с изградена школа и в челото на класирането. и до къде го докара - до В група. защо си мислите че същото няма да се случи с черноморец????
+4
 
 
Имахме две от най-хубавите спортни бази в България, с потенциал да се създадат и развиват два силни футболни отбора, напълно отговарящи на съвременното ниво. Трябваше само да се намерят богати и отговорни хора, които да работят за тази цел - всички щяхме да помагаме с каквото можем, и всички щяхме да сме доволни. Но няма братче...ще идват все нови и нови пишман-бизнесмени, ще крадат и грабят докато не остане само гола земя, а ние ще се джафкаме и ще се лъжем, че когато едните губят мач, другите вървят напред. За мен бургаският футбол умря през лятото на 2009 (след дълго боледуване). За всички дългогодишни фенове на Черноморец, които все пак са припознали новия отбор като свой - съжалявам и за вас, защото гаврата е обща и е за НАША сметка, на феновете на двата бургаски отбора. Но не забравяйте, че докато вие берете душа в А-група, на стадиона-красавец, ние гнием на майната си във "В", без въобще да сме отпадали от "Б", така че напълно разбирам колегите, които понякога си изпускат нервите. Не трябваше да става така нито с Нефтохимик, нито с Черноморец.
-3
 
 
как не те е срам да ходиш на мачове на тея Акули ли са? Цаци ли са? хахахахаа само Нафта оле!!!
+4
 
 
днес приемаме всякави критики от колегите Нефтохимици,защото и мене ме беше срам да стоя на стадиона.,колкото и да не ми е приятно.баси нагласения мач....лошо за Гочето...който между другото преееба и Нефтохимик на времето.ужассссс.
-2
 
 
айде акулиии хахахахаха 10 човека !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: