Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец удари румънския Вълчеа в контрола
Автор: Екип Burgas24.bg 18:55 / 07.02.2011Коментари (1)1538
©
Първа победа в предсезонните контроли в Турция записа бургаския "Черноморец". Акулите надделяха над твърдия тим от втора румънска лига Вълчеа" с 2-1.

Мачът започна с много добро темпо, наложено от бургаските футболисти, които можеха да открият резултата още в първата минута, когато Муса Койта бе изведен на добра позиция, стреля точно и силно, но вратарят на румънците прояви завиден рефлекс и успя да отбие. Последваха нови добри атаки по двата фланга и силни завършващи удари на Георги Андонов и Костадин Дяков. Първият гол обаче, противно на логиката падна във вратата на "акулите" след изпълнение на ъглов удар, оставеният непокрит в наказателното поле Постеука успя да открие резултата.

Бургаските футболисти веднага отговориха с нови атаки и само десет минути по-късно изключително дейния в мача Муса Койта с премерен удар изравни. Последваха нови силни минути за черноморци, но липсата на шанс и хладнокръвие пред гола ги лишиха от нови попадения. В последната минута на полувремето след хубава атака и разбъркване пред румънската врата, Рикардо Андре вкара красив втори гол за отбора си.

Второто полувреме бе по-равностойно като и двата отбора не успяха да си отбележат нови попадения. Инициативата отново бе у символичните домакини от Бургас, които опитаха да направят преднината си по-комфортна, но не успяха да се възползват от създадените положения.

След края на мача старши треньорът Антон Велков сподели, че е доволен от старанието с което всички футболисти са се вложили в мача. Все пак той не пропусна да каже, че е видял и редица слабости в организацията на играта, но за тяхната корекция все още има време.

Следващата контрола на "акулите" в Турция ще се играе в сряда 9 февруари от 15 часа на комплекса Емирхан в Сиде, като противник в нея ще бъде убедителният водач във втора австрийска дивизия "Адмира Тренквалдер".

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: