Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Капитанът на "акулите" Траян Дянков продължи договора си с клуба
Автор: Екип Burgas24.bg 13:18 / 15.01.2011Коментари (2)1740
©
Един от най-опитните футболисти на "Черноморец - Бургас" и несменяем титуляр в защитната формация на тима Траян Дянков, продължи с още година договора си с бургаския клуб. Сегашният контракт на централния бранител изтичаше в края на сезона. Силните и постоянни игри на Траян обаче не останаха незабелязани от новото спортно-техническо ръководство на отбора и снощи на капитана бе предложен договор до края сезон 2012.

Главният мениджър на тима Душан Буковац сподели, че е изключително удовлетворен от факта, че опитен футболист като Траян Дянков ще продължи да ръководи едно от стратегическите звена в тима. Неслучайно защитния вал на "акулите" е най-добре представящия се в родното първенство, а по коефициент е сред най-добрите в европейските шампионати. Именно воден от мисълта за участие в Европа през това лято, спортния шеф на тима поднови контракта на капитана за още година напред.

Самият Дянков веднага след подновяването на контракта сподели, че е изключително удовлетворен от своя нов договор и ще направи всичко по силите си, заедно със своите колеги от защитата и след края на сезона, отборът отново да е с най-добрата защита и най-малко допуснати голове във вратата.

С поредната си стъпка ръководството "Черноморец - Бургас" категорично опроверга за пореден път на практика спекулациите, че отборът през пролетта няма да преследва високите цели, които клубния президент и спортно - техническото ръководство заявиха в началото на Новата година. Титлата и Купата на страната, както и участието в европейските клубни турнири, остават основни приоритети на бургаския клуб преди започващия сезон.

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
много ясно,той отбора става по-силен пролетта
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: