Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
"Черноморец – Бургас" договори още четири контролни мача
Автор: Екип Burgas24.bg 17:14 / 06.12.2010Коментари (18)2881
©
Общо шест контролни мача ще изиграе отборът на "Черноморец - Бургас" по време на предсезонната си подготовка в България. Както вече е известно, на пресконференция преди няколко дни старши треньорът Красимир Балъков обяви, че отборът ще се подготвя в Бургас, Поморие и Анталия.

Две от контролите със Созопол на 21 януари и със Сливен на 19 февруари вече бяха обявени. Днес станаха ясни и останалите четири съперника на "акулите". На 23 януари от 18 часа съперник на бургаския тим ще бъде "Светкавица" Търговище. Два дни по-късно е двубоят с "Ботев" Пловдив. На 27 същия месец "акулите" ще играят с тима на "Добруджа". На 31 януари е "морското дерби" в контролните мачове, когато съперници ще бъдат "Черноморец - Бургас" и "Черно море" Варна. Всички двубои, с изключение на последния със Сливен ще се играят на стадиона в Поморие, където атмосферните условия няма да попречат на отличния терен, който през миналия сезон приюти срещите на повечето отбори, които водиха подготовката си край морето.

По време на лагера в Анталия от 2 до 14 февруари отборът на "Черноморец - Бургас" ще изиграе още четири контролни мача. Разговорите с клубове, които по това време ще се подготвят там са в напреднала фаза и се очаква скоро да бъдат финализирани.

Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ще ми стане много хубаво шараните на Балъка да ги отупаме :)
-1
 
 
Колко малки деца имаше на дербито във "В" група? Защо родителите ги е страх да доведат децата си на стадиона? Само на тийнейджъри-аутсайдери ли ще разчитате? Защо само хора които могат да рушат са при вас? Не отговаряйте - отговорете си сами!
-1
 
 
Защо имитацията на Шарки на мача Нефтохимик-Ботев е някакъв шут в зелено? Случайно ли е? Или не... :)
-1
 
 
Зелените човечета пак са налазили под строй :) Няма лошо - в напъните да изгеждат интелигентни, ПРОСТО доставят повече веселие :) Явно статиите за техния отбор им идват тесни за таланта да ръсят жлъч, псувни и хули... Е тук е мястото! Дерзайте!
+2
 
 
Ква нафта кви 5 лева бе,каде сте тръгнали в А група по джапанки,срещу вас може да пуснем юношите да разцъкат, всяка жаба да си знае гъола, а вашия определено е зелен, айде много ви здраве и САМО ЧЕРНОМОРЕЦ!!!
0
 
 
аре бе балак направи една контрола с нафтата бе сополанко
+1
 
 
БАЛЪКОВ ако искаш добра контрола и твоите играчи да научат нещо интересно организирай контрола с НЕФТОХИМИК. така ще можеш да свериш счупения си германски часовник с бургаското време - а то е ЗЕЛЕНО.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: