Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Завърши грубият строеж на "Гнездо на акули"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:49 / 16.06.2010Коментари (9)3387
©
Строителната компания "Евробилдинг Инженеринг" окончателно предаде на инвеститора - ПФК "Черноморец- Бургас", първата фаза на проекта за изграждане на три-етажната сграда на кампуса "Гнездо на акули". Вчера (15 юни 2010 г.) приключи последната проверка на инвеститорския контрол и обектът беше приет без забележки.

"Строителят може да се гордеe с изпълнението на този проект, особено като се имат предвид кратките срокове и тежките метеорологични условия, при които работиха," заяви Ружа Стойкова, управител на фирма "Проджект мениджмънт перфект", която изпълнява мениджмънта на обекта от името на инвеститора.

"Евробилдинг Инженеринг" беше избрана да изгради първата фаза (т.нар. "груб строеж") на сградата на кампуса "Гнездо на акули" през септември 2009 г. Компанията започна работа на обекта на 1 ноември 2009 г. и въпреки минусовите температури и тежките метеорологични условия през зимните месеци, завърши проекта за едва 7 месеца. Те успяха да изградят модерното съоръжение с 8600 кв. м. разгърната застроена площ в толкова кратки срокове, благодарение на ефективната организация на работата и използваните модерна техника и материали.

Сградата на кампуса на "Черноморец" е проектирана да отговаря на всички съвременни европейски стандарти за такъв тип съоръжения. На първия етаж с 2200 кв м. РЗП ще бъдат разположени съблекални, ресторант, кафене, кино и възстановителeн център с 2 басейна. На втория етаж ще има фитнес център, медицински рехабилитационен център, зали за теоретична подготовка на отборите, както и офиси за администрацията. Третият етаж е за отдих и почивка. Там ще се намират стаите на футболистите и пансиона за младите надежди на клуба. Сградата е снабдена също с подземен паркинг.

"За нашата фирма е правило винаги да работим според европейските професионални стандарти и да не се плашим от предизвикателствата, поставяни от инвеститора. Въпреки, че тежката зима в Бургас определено ни затрудни, тя не ни попречи да спазим срока на строежа и да отговорим на високите критерии за качество на изпълнение, поставени от ръководството на Черноморец. Надяваме се, че показания професионализъм ще ни нареди сред фаворитите в конкурса за втората фаза на проекта - довършителните работи," заяви Мартин Дяков, управител на "Евробилдинг Инженеринг".

Те са поканени и ще участват в конкурса за избор на изпълнител на втория етап на обекта - довършителните работи. Очаква се официалното откриване на кампуса "Гнездо на акули", който освен сградата ще включва и 2 затревени и 1 изкуствен терен за тренировки, да стане в края на месец септември 2010 г.

Строителната фирма е създадена през 2005 г. Компанията предлага цялостни решения в строителството - проектиране, изграждане, ремонт на сгради и съоръжения, реставрация и строителен надзор. За последните 5 години те са реализирали редица проекти за градско жилищно и офис строителство, ваканционни и бизнес имоти.

Още по темата: общо новини по темата: 27
09.11.2010
27.05.2010
18.05.2010
22.04.2010
20.04.2010
25.01.2010
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Шума от самолетите се чува в Изгрев поне 5 пъти по-силно отколкото около самото летище, така че споко
-1
 
 
Да точно пък ме е яд за това гнездо, но ще видите по точно футболистите ви ще се уверят.
-1
 
 
Определо честито на печелившите които ще имат възможностт да получат безплатен тест за издръжливостта на тъпанчетата си. Там е лудница особенно лятото когато на всеки 10 мин. каца самолет.
-1
 
 
Много ми е гот ,че това гнездо -лай.но го изтипосаха точно до пистата за излитащи и кацащи самолети.Те там не могат приказката си да кажат камо ли друго. Много ми е кеф.Копуваха желязо на безценица с качество/то ще си проличи/. Ама нали трябва да се изперат паричките на М. Събев.Насред слънчогледовата нива едно голямо л....о.Халал да им е.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: