Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец Бургас изпусна победата срещу Вакер Тирол
Автор: Екип Burgas24.bg 17:34 / 10.02.2010Коментари (0)1306
©
„Черноморец-Бургас" доминираше, но вместо да разгроми „Вакер Тирол", стигна само до равенство 1:1 с есенния лидер на австрийската втора дивизия. Контролата се игра в Анталия на отличен терен, въпреки непрестанния ситен дъжд.

Първото полувреме не предложи много емоции. Действията се развивиха предимно в средата на терена и за двамата вратари не се отвори работа. След почивката мениджърът Красимир Балъков направи доста смени в състава на „акулите", като в игра за 45 минути влезе и румънският младежки национал на проби Кристиян Мускалу. Черноморци очертаха силен натиск и в 47-мата минута Адриан Фернандес стреля в напречната греда. Малко по-късно Матиас Морис беше изведен сам срещу вратаря, но в последното докосване си поведе дълго топката и беше блокиран. В 65-ата минута се стигна до логично откриване на резултата след чудесна триходова комбинация. Николай Кръстев пусна 25-метров пас по конец за Фернандес, който надбяга по левия фланг прекия си пазач, а центрирането му беше оползотворено от Костадин Дяков с техничен удар. Увлечени от гола и амбицирани да удвоят преднината си, бургазлии допуснаха грешка в защита и позволиха на Марсел Шрепа да изравни с диагонален шут в 68-мата минута.

До края на мача играта се водеше изцяло в половината на австрийците, но последва истински сериал от пропуски. Мартин Тошев беше най-близо до отбелязването на победен втори гол, ала не успя да го реализира. Веднъж и той разтресе напречната греда, а в друга ситуация прехвърли вратаря, но топката тупна на сантиметри от десния стълб. В последните минути и Цветомир Цонков имаше малшанса да стреля съвсем близо край целта от границите на наказателното поле.

Контролата беше последна за „акулите" на лагера им в Анталия. В другите си проверки на турска земя те завършиха 1:1 с „Рапид" /Виена, Ав/, 0:2 с „Динамо" /Букурещ, Рум/ и 2:2 с „Винтертур" /Швц/. В петък отборът се прибира в Бургас.

В специално изявление за клубния сайт на „Черноморец-Бургас" мениджърът Красимир Балъков посочи, че е изключително доволен от двуседмичния лагер в Анталия. „Планираната програма е изпълнена. Тренирахме на добри терени, направихме контроли със солидни съперници, от които извлякохме много полза. Домакините ни предоставиха отлични условия за подготовка", заяви Балъков.

Още по темата: общо новини по темата: 73
01.03.2010
26.02.2010
25.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: