Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Слънце за първата тренировка на „Черноморец – Бургас” в Анталия
Автор: Екип Burgas24.bg 15:02 / 09.02.2010Коментари (0)1461
©
След като три дни валя без да спре и предизвика сериозни усложнения на обстановката на турската Ривиера, времето в Анатлия рязко се смени и изгря слънце, непосредствено преди първата тренировка на „акулите" за новата седмица.

Както е известно наставникът на бургазлии Красимир Балъков даде ден и половина почивка на своите футболисти, като веднага след поредната контрола с „Винтертур", завършила наравно, заяви че е много доволен от старанието и моментното състояние на състезателите.

Вчерашният почивен ден, който бе напълно свободен играчите използваха като някои от тях отидоха до новооткрит търговски център в Анталия. Други се отдадоха на игра на билярд, карти и тенис, а трети просто използваха времето да си починат добре след тежките тренировки до сега.

Тази сутрин играчите имаха възможност да изгледат подбрани моменти от трите играни контроли до сега, като мениджърът Красимир Балъков отдели по равно внимание на добрите страни и гре

©
шките, които все още футболистите допускат в този етап от подготовката. Следобед на едно от игрищата на стадион Емир хан, играчите ще проведат поредна тренировка от престоя си тук. Интересен е факта, че въпреки проливните дъждове терените в спортния комплекс са в превъзходно състояние и позволяват на тях да се водят пълноценни тренировъчни занимания.

Утре от 15 часа е последната контрола на „акулите" на турска земя срещу тима на „Вакер" Тирол, по известен у нас със старото си име като „Адмира Вакер". Клубът е есенен лидер в класирането на австрийската втора дивизия с актив от 37 точки /11 победи, 4 равенства и 3 загуби; 45:15 гола/.


Днес всички играчи участват в тренировъчното занятие, включително и доскоро лекувалият разтежение Хектор Гонзалес. Той все още не се подлага на максимални натоварвания, но от лекарския щаб са сигурни, че играчът ще е напълно готов за първия шампионатен двубой срещу „Черно море" във Варна.
Още по темата: общо новини по темата: 73
01.03.2010
26.02.2010
25.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: