Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
„Черноморец-Бургас” победи с 3:0 Несебър в контролен мач
Автор: Екип Burgas24.bg 19:59 / 28.01.2010Коментари (22)2880
Пред повече от 350 зрители, меко време и отлично подготвен терен отборите на „Черноморец - Бургас" победи Несебър с 3:0. Aгитка от около 150 фенове от Бургас подкрепяше отбора на Красимир Балъков по време на двубоя.

Цветомир Цонков в 19 минута откри резултата в полза на „Черноморец" след удар от около 25 метра.

В 30-та минута след отличен извеждащ пас на Хайри, Костадин Дяков стреля технично по диагонала, а от голлинията Атанас Рибарски успя да предотврати второ попадение във вратата на втородивизионния тим.

Минута по-късно Крумов пусна технично зад гърба на защитата към Енис Хайри, който преодоля вратаря на Несебър за 2:0.

В 38-та минута Емил Копаранов покачи на 3:0 с техничен удар от 7-8 метра след центриране на Карбони и пас с глава на Траян Дянков.

През второто полувреме в игра влязоха трите нови попълнения в отбора Педриня, Габриел Атц и Рикардо Андре. Отборът на „Черноморец" създаде няколко изгодни положения, но до нов гол не се стигна. Символичните гости в двубоя също на три пъти затрудниха вратаря Паскал Борел, но той се справи с опасните изстрели към неговата врата.

Така в последната си контролна среща преди заминаването за лагера в Анталия, отборът на „акулите" записа престижна победа над Несебър с класическото 3:0.

Още по темата: общо новини по темата: 73
01.03.2010
26.02.2010
25.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.01.2010 г.
0
 
 
Много говорите, шарани. Ако не сте наясно какви сте, ние ще ви припомним, защото сте късопаметни. Дечо по прякор Културата е вожда, който крадеше водка от Абсолюта и я носеше по пейките на Галко и Мишока-ТВУто, а те двамата се търкаляха като гей двойка по пейките. Фейса някои го спомена вече. Цацата и Пуфо си съперничат кой смърди повече, а Велико клошаря допреди 3 години не беше свалял синята тениска, подарена му от Дражев. Добре, че дойде Събев да ви даде малко дрехи, че да се преоблечете. Да ви напомям ли за вонящото зорнишко прасе Ангел или вие си го знаете какъв е...Бай ви Върбан докато не отиде в Ирландия баня не беше виждал. Само Вальо ви разказваше какво е да се къпеш с топла вода, защото беше ходил в Лондон. Само да не се правите на отворени. В нета те много силни, на живо се чудите коя пряка да хванете. В събота ни знаете къде ще сме, в неделя също. Ако ви стиска заповядайте.
0
 
 
ок ве отрепки, разбрехме, че сте били 30-40 агитка - и че сте си подобрили рекорда тоя сезон
0
 
 
Страхотно си изкарахме.Много добра контрола и най -хубавото беше,че българите показаха много добра игра.Страхотно шоу на трибуните много бомби,факли и димки .БРАВО АКУЛИ САМО НАПРЕД. BLUE SHARKS FOREVER
0
 
 
едно е контрола през лятото съвсем друго е контрола на минусови температури в работен ден. и ако искаш да знаеш буса беше 14 местен, всички останали бяха с коли и градски транспорт. пожелавам ви с добри чувства да се съберете, колкото можете повече в Поморие, вижда се, че и ние и вие правим нещо за развитието си !
0
 
 
Подкрепян от близо 200 привърженици, съставът на "Нефтохимик" разгроми с 8:1 /5:1/ тима на "Русокастро" в първия си неофициален мач. Още с появяването си на терена в кв. Долно Езерово "шейховете" бяха аплодирани от своите фенове, които ги посрещнаха с развети зелени знамена и свирещи тромби.
0
 
 
и защо не си останете в поморие? явно там събирате повече публика
0
 
 
първо се разберете помежду си бе. единия вика бяхме 30-40 другия вика над 50. :) и ние в събота имаме мач с несебър и ще сме повече.
0
 
 
ей мазути вие толкова на контрола посмъртно не можете да се съберете... бяхме много повече от 50 човека... шматки. и колко пари искаш да е транспорта ве шматка? точно вие за платени фенове да говорите е смешно.
на 28.01.2010 г.
0
 
 
150 човека, хахаха. Тея чукани толкова на официален мач не могат да съберат. Да не споменаваме поредната изцепка с безплатния транспорт до Поморие, което е като квартал на Бургас.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: