Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Балъков ще продължи да разчита на чужденци в селекцията на "акулите"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:46 / 18.01.2010Коментари (0)1264
©
На днешната си първа за годината пресконференция мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков информира журналистите, че след трансферите на Атз и Андре предвижда привличането на още двама-трима, най-много четирима футболисти.

Бразилският нападател Дуду се е завърнал с ласкави оценки от пробите си в „Тюн" и сега се чака отговор от швейцарска страна. Португалският халф Марсио Нуньо от днес е на едноседмични тестове в английски втородивизионен тим, докато Владислав Стоянов е в Анталия по покана на два руски отбора. Предвижда се резервният вратар да бъде даден под наем до края на годината с клауза за евентуална покупка. Затова „Черноморец" е в търсене на нов страж, който да представлява сериозна конкуренция на титуляра Паскал Борел. На проби в Гърция е полузащитникът Шенер Ремзи. Запитвания от няколко места има и за нападателя Георги Чиликов, но към днешна дата той остава при „акулите" с опция да се решава до края на трансферния период.

Вариантът за преминаването на Александър Стоимирович в „Ален" пропада, тъй като Германският футболен съюз е замразил трансферите на клуба заради проблеми с лицензирането. Сега се търсят други варианти за бъдещето на сърбина.

Красимир Балъков беше категоричен, че иска да има по двама равностойни изпълнители на всеки пост. Най-остра е нуждата от привличането на реализатор и двама полузащитници - ляв външен и офанзивен, зад гърба на нападателите. Мениджърът на „акулите" потвърди, че в близките 3 и половина години, в които си е поставил за цел да изведе тима до евротурнирите, ще разчита предимно на свободни агенти от чужбина, защото на родния пазар цените са нереално надути. След това в селекцията ще се даде приоритет на кадри от собствената школа.

„Даксон е затворена страница за нас този сезон. Имаме интерес към двама - трима български футболисти, но засега сме замразили преговорите с тях и евентуално ще ги вземем от лятото", посочи Балъков, като потвърди трансферните симпатии към Иво Иванов от „Берое", Тодор Паланков и Драги Коцев от „Пирин".

„Черноморец-Бургас" ще съобразява инвестициите си с кризата, като държи бюджета си балансиран. Премиите за футболистите няма да се намаляват, но ще се обвържат с постигане на крайна цел.

Относно трансфера на Платини в ЦСКА, Балъков посочи, че „червените" са изпълнили едно от финансовите си задължения, макар и със закъснение. „Разбрали сме се с ЦСКА, отношенията ни са нормални. Не смятам, че сме сбъркали с трансфера, тъй като на Платини договорът му изтичаше през 2010 г. и можеше да не вземем и стотинка за него", заяви стратегът на четвъртите в есенното класиране на „А" група.

Още по темата: общо новини по темата: 73
01.03.2010
26.02.2010
25.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: