Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Започва поставяне на тревното покритие на кампуса "Гнездо на акули"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:50 / 26.10.2009Коментари (5)3305
Работата по кампуса „Гнездо на акули" в близост до летището в Сарафово навлиза в нов етап от сряда. На най-южния от трите терена започва полагането на специално селектираното тревното покритие съставено от пет различни тревни вида. Изпълнител е фирма „Онтарио спорт" на Христо Тодоров. Интересното е, че тревата ще пристигне на рула от Mонтана, където се отглежда. След броени дни ще започне полагането на естественото зелено покритие и на другите две игрища, чиито дренажна и поливна системи са почти готови.

Оградите на кампуса вече са монтирани. Приключва работата и по клетките за резервоарите, в които ще се съхранява дъждовната вода, необходима за поливането. В скоро време ще стартира и строежа на административната сграда.

На „Гнездо на акули" се работи без почивен ден, за да се спазят експресните пускови срокове поставени от г-н Митко Събев и главният мениджър г-н Балъков. В края на март се предвижда на терените да започне да се тренира. Дотогава трябва да е готов и първият етаж на административната сграда.

По всичко личи, че проектът на ПСФК „Черноморец - Бургас" ще бъде завършен възможно най-бързо. Желаните темпове са плод на усилията и професионализма на фирмите от град Бургас, ангажирани с кампуса: „Торкрет", „Дорослава", „Евробилд - Георги Танев", „Онтарио спорт" и „Дизайн перфект".

Базата до Сарафово се изгражда по западноевропейски модел, заимстван при посещенията в чужбина на клубния собственик Митко Събев, мениджърът на „акулите" Красимир Балъков и изпълнителния директор Фреди Бобич и доразвит от арх. Станислав Николов - главен проектант на обекта.

Още по темата: общо новини по темата: 27
09.11.2010
16.06.2010
27.05.2010
18.05.2010
22.04.2010
20.04.2010
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ангажирани с кампуса: "Торкрет", "Дорослава", "Евробилд - Георги Танев", "Онтарио спорт" и "Дизайн перфект-И ЕВРОБИЛДИНГ СА ТАМ.....ХМ!!!!
+1
 
 
аероплани и акули перка до перка! там е тихо и спокойно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: