Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Palmsbet след интереса на Арсенал към нападател за 100 милиона паунда
Автор: Екип Burgas24.bg 10:25 / 29.11.2018Коментари (0)2019
©
Мениджърът на лондонския "Арсенал“ Унай Емери активно ще търси нападател през януарския трансферен прозорец. Клубът изпитва недостиг на офанзивна мощ след контузията в глезена на Дани Уелбек, получена преди две седмици в мач от Лига Европа. Травмата е тежка и ще извади английския национал за дълго от състава.

В момента, чисти основни нападатели в състава на "топчиите“ са Александър Лаказет и Пиер-Емерик Абумеянг. Емери обаче иска поне още един класен голмайстор, който да помогне на отбора да се бори за място в топ 4 на Премиършип през втората част на сезона. Букмейкърите в Англия обаче не слагат "Арсенал“ сред сериозните претенденти за спечелването на място в Шампионската лига този сезон. Родният букмейкър Palmsbet е сред пазарните лидери на дългосрочните пазари за Премиършип, както и за мачовете от всички дивизии на Англия. Това обаче не е изключение, както можете да прочетете в професионалното ревю на Palmsbet.

Спортните медии в Англия спекулират, че един от най-желаните играчи за позицията, е играчът на белгийския "Генк“ Леандро Тросард. Играчът е един от най-добре котиращите се играчи в белгийското първенство в момента. Той вече има цели 11 гола в 19 мача за своя настоящ отбор този сезон. Тросард е на 23 години и вече има записани участия и за националния отбор на Белгия.

Мениджърът на играча Жозе Кумер също е потвърдил, че има интерес от страна на "Арсенал“ към клиента му. Агентът дори твърди, че интерес към Тросард има и от заклетия враг на "топчиите“ – "Тотнъм“. Агентът внесе допълнителна интрига с изявлението си: "Аз съм в контакт с представители и на двата лондонски отбора, "Арсенал“ и "Тотнъм“.  "Шпорите“ бяха по-резервирани и отрекоха, че имат сериозен интерес към Леандро, поне не и този януари. От "Арсенал“ обаче потвърдиха, че следят изявите му отблизо още от месец август. Техните планове били да наблюдават изявите на Тросард в белгийското първенство по време на целия сезон, преди да обмислят сериозна оферта за трансфер следващото лято. Сега обаче те имат проблеми с контузии, и търсят варианти за укрепване на нападателната им линия.“

Агентът обаче не е убеден, че клиентът му ще приеме един толкова бърз трансфер през януарския прозорец. Тросард бил доволен да играе за "Генк“, поне до края на текущия сезон. Не е ясно дали думите на агента могат да бъдат приети за чиста монета обаче, или това е просто трик за вдигането на цената на играча.

Мениджърът на белгийския клуб Филип Клемент също даде изявление пред медиите, като директно потвърди, че само много добра оферта би изкушила "Генк“ да продаде играча през януари. "Аз не се притеснявам, че Леандро ще напусне през януари. Ситуацията миналото лято беше сходна. Много отбори имаха интерес към него. Ние двамата обаче седнахме и обсъдихме нещата, като решихме, че Тросард ще остане при нас поне още за една година. Още повече, ние нямаме практика да продаваме играчи по средата на сезона. Разбира се, има оферти, които не могат да бъдат отказани. Такова ще бъде положението, ако "Арсенал“ предложат 100 милиона паунда за Тросард. Ако офертата е в порядъка на около 25 милиона паунда обаче, трансфер категорично няма да има.“






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: