Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Опитният ездач Пламен Радославов от ККС "Кан Крум“ и неговият Касай постигнаха забележителен успех на Световната купа в Гърция
Автор: Екип Burgas24.bg 12:44 / 04.07.2018Коментари (0)2195
©
Бургаският клуб по конен спорт "Кан Крум“ завоюва три медала на кръга от Световната купа, който се проведе на олимпийската база в гръцката столица Атина и записа едно от най-силните си представяния зад граница.

Един от опитните ездачи в клуба Пламен Радославов и неговият кон 6-годишен кон Касай спечелиха последователно трето, първо и второ място в дните от надпреварата. Любопитно е, че едва няколко стотни не достигнаха на Пламен и Касай да спечелят "Гран при“ в Атина.

Малко след завръщането си на родна земя тандемът участва и на кръг от Световната купа в Божурище, където втория ден конкуренцията била преборена и спечелили надпреварата, но малшансът в последния ден ги отредил на четвърто място.

С изявите от тези две участия Касай, който от 6-месечно конче е отглеждан и развиван от ККС "Кан Крум“, дава заявка за още много бъдещи успехи и е определян от самите състезатели като един от най-надеждните коне у нас. Той е собственост на бургаския клуб. Закупен от Германия, преди 6 години, за него се полагат неимуверни грижи. Миналата година също бе успешна за него, като спечели цяла лига, а на републиканското първенство за млади коне стана вицешампион.

Сега на Пламен Радолсавов и Касай им предстоят още две участия на турнири – следващата седмица в Плевен и веднага след това в Пловдив в базата "Фригопан“, след което ще започнат да се подготвят за предстоящата "Купа Бургас 2018“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: