Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Трансферът на годината! Божо Акулата стана "шейх", Черноморец се отрече от него с декларация
Автор: Екип Burgas24.bg 18:37 / 17.04.2018Коментари (1)9563
© Burgas24.bg
Най-емблематичният привърженик на Черноморец Бургас за последното десетилетие Божидар Николов, по-известен като Божо Акулата е на път да сътвори нещо нечувано – да изостави отбора на сърцето си и да се врече във вярност на градския съперник Нефтохимик.

Това става ясно от декларация на ФК Черноморец 1919, подписана от председателя на УС Радостин Кишишев, показа проверка на Burgas24.bg. С отвореното писмо до феновете на тима, ръководството уведомява, че Божо вече не е част от синия клуб.

"Той беше голям поддръжник на каузата и името Черноморец, като от известно време поддържаше официалния ни сайт. Божо Акулата избра да започне работа в Нефтохимик, макар и да няма официално потвърждение от там. Ние - ръководството и треньорите му пожелаваме попътен вятър в новото предизвикателство", пишат с известна доза ирония в безпрецедентната си декларация от аматьорския клуб.

Още преди няколко дни Божо Акулата шокира всичките си приятели в социалната мрежа, след като се изтипоса, скипрен със зелената фланелка. Това беше нещо нечувано - все едно Кюстендилецът (тарторът на агитката на ЦСКА) или Любо Чука (фен номер 1 на Левски) да облекат екипа на кръвния си враг.

Не стана ясно какво е посланието на Акулата с тази снимка, но в един от коментарите – къде на шега, къде на истина, той подхвърли, че от следващата година ще е при "шейховете". На снимката той е редом до Иван Дончев, Венелин Петков и Коце Джамбазов. Кадърът изглежда е подразнил силно ръководството на Черноморец, защото колоритният фен тази сутрин се оплака, че му е отрязан достъпът за клубния сайт, както и за официалната страница във фейсбук.

"Няма да се съобразявам с никого и да бъда подложка на този или онзи", изрепчи се Николов в профила си, а под "този или онзи" явно визираше силния човек в клуба Тома Томов. На този етап не е ясно дали феновете на Нафтата ще приемат евентуално назначение на Божо Акулата в любимия си клуб.

При всички положения той би се справил със задълженията си доста по-добре от настоящата пиарка, за която футболът явно е непонятна материя. "На момичето му е трудно, но е разбираемо. Това е все едно да накараш Божо да напише материал за естетическите корекции, новите тенденции в гримовете или използването на екстеншъни", коментират журналисти от Бургас, които имат редовни главоблъсканици с прессъобщенията на младата дама.

Феновете на Нефтохимик дори измислиха рефрен, с който ще посрещнат Божо, който по разбираеми причини вече няма да е акула:  "Божо - машина с петрол, от Нефтохимика, ой, ой, ой". При всички положения, драмата с изхвърлянето и припознаването на ексцентричния фен се превърна в най-интересният момент от настоящия сезон и за двата клуба.
Още по темата: общо новини по темата: 3
08.02.2017
24.07.2015
20.04.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: