Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик загуби от Локо София у дома
Автор: Екип Burgas24.bg 20:24 / 31.03.2018Коментари (0)10663
©
Нефтохимик загуби с 0:1 като домакин на Локомотив София в среща от 22 кръг на Втора лига. Двубоят бе равностоен и въпреки, че гостите поведоха в средата на първата част, до края на мача "шейховете“ търсиха победата.

През първата част двата отбора играха офанзивно и опасни ситуации имаше и пред двете врати. В 6-та минута гостите вкараха гол от засада, след центриране от корнер и разбъркване в наказателното поле, който не беше зачетен. След няколко минути при същата ситуация пред тяхната врата Станислав Жеков стреля, но вратаря на Локо Андрея Ефремов улови.

Малко след това гостите имаха възможност след като техен нападател проби отляво и стреля по диагонала на наказателното поле, но вратарят на Нефтохимик Ферди Мюмюнов се намеси успешно. Малко след това пред вратата на "шейховете“ отново имаше опасност след като Мартин Станкев проби защитата и стреля от дясно, но вратарят отново се намеси.

В 21-ва минута гостите от София поведоха при бързо изпълнен пряк свободен удар, без съдийски сигнал. В 35-та минута домакините имаха възможност да изравнят. След пас на Мариян Димитров от границата на наказателното поле Симеон Русев се забави да стреля. Веднага след това, при разбъркване пред вратата на гостите, Цветан Филипов стреля, но не успя да отбележи.

След почивката и двата отбора продължиха с офанзивната игра. В 63-та "локомотивци“ имаха възможност да удвоят аванса си, но изстрел от левия ъгъл не намери очертанията на вратата.Минута след това Даниел Стаматов с плътен пас от центъра изведе Кирил Личев към вратата, той подаде към Йолиян Милков, който стреля диагонално от около 10 метра, но топката мина над очертанията. В 70-та минута Стивън Славков също опита да отбележи с централен удар от 15 метра, но топката излезе в аут.

Към края на срещата играта на "шейховете“ стана по-комбинативна, което им отвори повече шансове за гол. Те получиха няколко пъти право да изпълнят свободни удари, които не успяха да завършат заради спорни нарушения в атака, отсъдени от главния съдия.

Състав на Нефтохимик: Ферди Мюмюнов, Даниел Стоянов, Димитър Тодоров, Мариян Димитров, Симеон Русев, Станислав Жеков, Стивън Славков, Стоян Калев, Цветан Филипов, Цветомир Цонков, Кристиян Парашкевов

Резервен състав: Мартин Шейтанов, Виктор Янев, Даниел Стаматов, Димитър Дончев, Кирил Личев, Стойко Иванов, Йолиян Милков
Още по темата: общо новини по темата: 58
17.08.2018
11.06.2018
19.05.2018
19.04.2018
28.03.2018
18.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: