Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Скандал! Бургаски талант избухна с вулгаризми срещу БФС и шеф на националните отбори
Автор: Екип Burgas24.bg 11:50 / 01.11.2017Коментари (16)4106
© Burgas24.bg
Бургаският футболен талант Кристиан Добрев се забърка в огромен скандал! Бившият юноша на Черноморец и Нефтохимик, който в момента играе в Ботев (Пд), атакува вулгарно БФС и отговорника за юношеските и младежките отбори на България Павел Панов.

Припомняме, че 16-годишният бургазлия стана най-младият голмайстор в Първа лига, разписвайки се за Ботев през миналия сезон.

Kotasport.com публикува скандален чат на Добрев с други момчета, в който играчът на "жълто-черните" реагира остро на публикация с изказване на легендата на Левски Панов, в което той защитава вече уволненият селекционер Викторио Павлов.

"К*р за БФС! Е*ал съм ги в г**а", избухва в чата Крист Добрев, като освен това нарича Павел Панов "глупак" и "паляк".
Още по темата: общо новини по темата: 344
25.03.2024
19.09.2022
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
предишна страница [ 1/58 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподел;ОИБУЖЪТРЕЗВТи какво ново....
на 02.11.2017 г.
+1
 
 
Това се счита за нормално за възпитаници на СУ"Климент Охридски" и оная Здр...., която им ....
0
 
 
Купето му лептен на пубера цхе е кат торта с лесхници
-1
 
 
Само така младеж, псувай ги утайките от БФС, а тия натегачи, дето те наричат пикльо и дрисльо нямат и 1/3-та от твоята смелост, на тях им е добре шефа да ги мачка и гърби по цял ден за една минималка!
+1
 
 
Напълно прав е ! к*р ЗА БФС, к*р ЗА ПЕРУКАН, ФАЛШИВА КОСА - ФАЛШИВ ФУТБОЛ !
+2
 
 
Тоя малкия май се е взел насериозно.
+1
 
 
Кристиян остана в Пловдив, въпреки шопските апетити и последствията не закъсняха- остраниха го от националния отбор. Сега някаква световнонеизвестна медиика публикува чат- забележете- та това е просто разговор, не е изявление, интервю или друга публична проява! А сега всички плюещи по детето се замислате колко пъти сте крещяли в захлас на стадиона - К.р за БФС!
+9
 
 
Манталитет!Това им липсва още от малки,затова у нас на 23 са още "млади надежди",а другаде на тази възраст са изградени футболисти.За това вина имат всички треньори и ръководители във футбола.Не малко талантливи момчета бяха изхвърлени,щото бащи с болни амбиции дават пари,за да играят децата им,а дали стават,няма значение.А тренировките?!Ияд Хамуд беше казал-ако тук тренираме наполовина това,което тренираме в Шефилд У.,половината ще се откажат.За съжаление,този пикльо е тръгнал да се самозатрива както много други.Дано му дойде ума в главата,иначе ще бъде жалко....
+3
 
 
Кристиянчо, 'що не земеш да си лекуваш пубертетското акне, ами си се заел да обвиняваш хора, които нито те знаят, нито те включват в сметките си? Е, така доникъде няма да стигнеш, най-много до "Атлетико-Куклен" или до "Гигант" (Голямо Конаре)...
-5
 
 
Нищо ново! По селата е така! Лошото е, че селяците налазиха и Пловдив!
+4
 
 
Абе, Крисчо, още имаш жълто по устата, а си тръгнал да е*еш в г*за БФС (не че не го заслужават, но точно ти ли, бе, паляк и глупак, ще раздаваш "правосъдие"?!) Ами я си погледни насраните памперси и повърнатото мляко! Кой ти даде такова самочувствие на световна звезда, с тая турска кратуна? Само излагаш славния "Ботев", който те създаде! Ти, пале недорасло, не усещаш ли, че с това си изявление си прерязваш пътищата към голямата слава, които ти се отваряха?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: