Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ангел Стойков връчи подаръци от БФС за ДЮШ на Черноморец 1919
Автор: Екип Burgas24.bg 20:36 / 27.05.2017Коментари (0)2827
© Черноморец 1919
БФС зарадва талантите от Детско-юношеската школа на Черноморец. Родният футболен съюз и неговият председател Борислав Михайлов подариха 30 топки за нуждите на "сините" таланти. От централата адмирират усилията, които се полагат за възраждането на най-старата футболна марка в Бургас, а именно Черноморец.

От там са отчели факта, че "акулите" се без аналог в аматьорския футбол, като поддържат всички възрастови групи и участват в първенствата и турнирите под егидата на БФС. Затова и ръководството на българския футболен съюз е решило да направи подарък към "синята" школа, подпомагайки дейността й.

Друга приятна изненада за децата бе, че топките бяха връчени от най-актуалния български треньор в последните месеци - Ангел Стойков. Юношата и бивш треньор на "акулите" в момента е селекционер на България U19, правейки истински фурор. Той класира тима на Евро 2017, отстранявайки по пътя си редица европейки грандове, включително и Франция, при това насред Франция. Стойков пожела на талантите от школата на Черноморец здраве, щастие, късмет.

Той изрази надежда за много бъдещи успехи на ДЮШ и връщането й сред най-силните не само в България, но и зад граница, както повеляват историята и традициите на клуба.

Една крачка в тази посока направи Черноморец U15, класирайки се за Републиканското първенство. Воденият от Радостин Кишишев тим се нуждаеше от точка, но взе 3 от домакинството си на Бургас спорт. "Акулите" успяха да направят обрат в резултат, след като на почивката изоставаха с 0:1. Те изнесоха страхотно второ полувреме, отбелязвайки три безответни попадения за 3:1.

Въпреки че игра по-добре от своя съперник, през първата част Черноморец инкасира попадение за 0:1. Второто полувреме премина при тотална доминаця на "акулите" и логично те се поздравиха с крайния успех. Христо Димов изравни резултата с хубав удар. Последва тотален натиск на домакините, увенчал се с пълен обрат, след попадение на Антон Узунов. Точка на спора пък сложи Димо Кръстев, оформяйки крайното 3:1.

"Сините" можеха да стигнат и до доста по-изразителен успех, ако не бяха куп пропуски пред противниковата врата.
Същевременно Черноморец спечели баража на "Футбол 9". На стадион "Речица" в Сливен, "акулите" се наложиха с категоричното 3:1 над Берое (Стара Загора). По този начин те се класираха за заключителния турнир в Банско.
Още по темата: общо новини по темата: 21
10.06.2018
06.09.2017
18.05.2017
12.05.2017
26.03.2017
21.03.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: