Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Карнобат загуби 2 точки срещу Миньор
Автор: Екип Burgas24.bg 23:36 / 19.03.2017Коментари (0)1721
©
Тъга и разочарование се четеше в очите на футболистите и феновете на "Карнобат" при равенството 2:2 с "Миньор" /Раднево/, в двубой от 21-ви кръг на югоизточната Трета лига. Карнобатлии не загубиха мача, но пропуснаха да прибавят още две точки към спечелeната 1 т.

Петър Колев изведе "Карнобат" напред в резултата в 6-та минута, когато по земя засече пас на Георги Калоянов за 1:0. Вместо обаче мача да се развитие под диктовката на домакините, те срещнаха един сериозен и амбициозен отбор, който явно беше дошъл в Карнобат с идеята да не загуби мача, както и стана.

С два след почивката гостите от "Миньор" /Раднево/ обърнаха резултата до 1:2. Точни бяха резервата Калоян Славов и Янко Енчев.

15 минути преди края на срещата Георги Бинев, който на почивката замени контузения Петър Колев, реализира за 2:2 след пробив отляво.

Динамика, борба, битка за победа от двата тима и пропуски - това преобладаваше в последните минути на терена. В заключителните мигове на мача домакините оказаха сериозен натиск пред вратата на "Миньор", като освен пропуски, зрителите видяха и поваляне в наказателното поле на гостите Георги Калоянов, но срещу него не бе маркирана дузпа.

"Поздравяваме нашите колеги, които са направили силен колектив. Загубихме две точки, но можеше да се случи и по-лошо - водиха ни с 2:1. Дано този мач ни е поука за напред, защото се играе 90 минути, а не 45. Трябва да се играе на предела на възможностите цял мач, а не в определен времеви период. "Заслугата" за равния резултат е наша, защото леко подценихме съперника, а хората използваха този наш недостатък. Личи си, че са отбор със сериозни футболисти, които използваха нашата несигурност и постигнаха равен резултат. Борихме се до край, проявихме характер. Дано за следващия мач да се изправим на крака.", коментира след мача президента на "Карнобат" Теодор Иванов.

"Нормално е да са разочаровани феновете. Първият полусезон имаме само една загуба като домакини. Това ни е втората издънка. Има такива мачове, няма как постоянно да се побеждава. Не ни се получи много добре играта в този мач. Радващото е, че успяхме да се върнем в мача, след като ни бяха повели с 2:1. Ще си вземем поуки. Надявам се следващата седмица да се върнем отново на правилния път.", заяви Георги Калоянов, играещ треньор на "Карнобат".

Във временното класиране "Карнобат" заема 3-то място с 47 т. Лидер е "Марица" /Пд/ с 48 т., колкото има и "Загорец" /Нова Загора/.

В следващата си среща карнобатлии ще гостуват на "Ураган" /Бояджик/. Двубоят е на 24-ти март, петък, от 15:00 ч.

"КАРНОБАТ": Роман Васенев, Трендафил Момчилов, Стоян Калпаклиев, Диян Лефтеров, Пламен Димитров, Ангел Лазаров, Яни Николов, Живко Димов, Димитър Петров, Георги Калоянов, Петър Колев /46 - Георги Бинев/

Още по темата: общо новини по темата: 20
26.05.2017
21.05.2017
11.05.2017
06.05.2017
30.04.2017
09.04.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: