Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Над 6 тона оборудване пристигна в зала “Младост“ за Световното по УШУ
Автор: Екип Burgas24.bg 15:18 / 12.09.2016Коментари (0)3369
©
Броени дни остават до откриването на 6-тото световно първенство по УШУ за младежи, което ще се проведе в Бургас от 28-ми септември до 3-ти октомври. Надпреварата ще протече в Спортна зала Младост, а първата част от оборудването вече е монтирано. Над 6 тона тежат двата състезателни килима и платформата за Сан Да (свободни двубои).

"Вече приключваме с голям ремонт на залата, за да можем да отговорим на всички изкисвания за провеждане на първенството. Обособяваме специални зони за допинг контрол, пресцентър, лаборатория, зони за почивка и всички необходими удобства за състезателите и техните екипи. Това домакинство е много важно за Бургас и за развитието на бойните спортове в България изобщо и обещаваме да бъдем на ниво. Ще открием състезанието с грандиозен спектакъл на площад Тройката на 28-ми от 19:00ч. Публиката ще може да види демонстрация на най-добрите бойци от всички нации и много други изненади. Събитието ще приключи с впечатляваща заря подарък за всички бургазлии. Искаме да благодарим на Община Бургас за подкрепата, без която това състезание нямаше да бъде възможно" - това сподели Стефан Колев, който е президент на Българска федерация по УШУ и организатор на събитието.

Отборът ни се готви усилено и ще излъчи пълен брой състезатели, както при формите (Тао лу), така и при спаринга (Сан да). Главният треньор на отбора, Ли Трънк Хю от Виетнам, сподели, че това е един от най-талантливите отбори, с които е работил и се надява те да успеят да покажат най-доброто от себе си. Той покани също всички бургазлии да заповядат в зала Младост и да подкрепят нашите млади надежди.

За състезанието в Бургас ще пристигнат 1000 атлети от 50 нации, като освен традиционните фаворити в лицето на Китай, Русия и Малайзия, ще може да видим и отбори от почти всички континенти - държави като САЩ, Иран, Мозамбик, Узбекистан и много други.

За някои от младите състезатели това ще е първо напускане на родните им места, особено за най-малките от тях, които са на едва 6 години, затова и организаторите се надяват те да запазят добър спомен от Бургас.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: